Aegon lakástakarék pénztár

Az Aegon biztosító is elindítja saját lakástakarék pénztárát. A lakástakarék pénztár rendszere készen áll, már toborozzák az “értékesítési menedzsereket”.

A lakástakarék pénztár egy államilag szigorúan szabályozott konstrukció, ezért kérdéses, hogy milyen újítással fog tudni előrukkolni az Aegon a lakástakarék piacon. A jelenlegi versenyzők az OTP, a Fundamenta és az Erste lakástakarék pénztár. A verseny így is erős, az Aegon vagy valami tényleg jót kell, hogy összerakjon, vagy csak a meglévő ügyfeleket fogja tudni zaklatni.

Miért indít lakástakarék pénztár szolgáltatást az Aegon?

Valószínűleg azért, mert elég nagy ügynöki és ügyfél hálózattal rendelkezik, és azt gondolja, hogy akiknek nem sikerül eladni a méregdrága Aegon Unit-Linked szerződéseket, azokat majd a lakástakarék pénztár meggyőzi, hogy mégis az Aegon cégen belül fektessen be.

Legyünk óvatosak és vizsgáljuk meg a többi lehetőséget is mielőtt aláírjuk a szerződést. Nem csak a módozatok között, de az egyes lakástakarék szolgáltatók között is jelentős különbségek vannak, mind hitel, mind kamat szempontjából.

Az Aegon lakástakarék pénztár termékei még jelenleg nem elérhetőek, de amint azok lesznek összehasonlításra kerülnek. Ha szeretne értesülni az újdonságokról, kövesse a blogot.

Mi a különbség a lakástakarék pénztárak között?

Nem sok. Bizonyos szolgáltatások elérhetőek a Fundamentánál, amik máshol nem, de minden esetben meg kell vizsgálni az összes lakástakarék pénztár ajánlatát. Amire figyelni kell, hogy minél rövidebb időre nyitjuk, annál magasabb az EBKM.

Az sem mindegy, hogy melyik módozatot választjuk, jelenleg az OTP Hozam Plusz lakástakarék pénztár szerződése kínálja a legjobb kamatokat, 3%-ot.

Tanácsot, véleményt kérnél? Kérj személyes, vagy ingyenes online pénzügyi tanácsadást!

Kérdésed van? Vitatkoznál? Írd meg kommentben, vagy nekem személyesen!

Szeretnél jó döntést hozni egy konkrét pénzügyi kérdésben?

TEDD FEL KÉRDÉSED ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

Sokan százezreket spóroltak meg azzal, hogy megírták kérdésüket mielőtt elfogadták egy ügynök, vagy pénzintézet ajánlatát. Próbáld ki, INGYEN!

TEDD FEL KÉRDÉSED MOST!
2017-02-17T11:46:23+00:00 július 8th, 2013|Megtakarítás|0 Comments

Leave A Comment