Generali Company Care – a vállalati egészségbiztosítás

Szeretnéd növelni dolgozóid elkötelezettségét és a vállalatod hatékonyságát valahogy? Szeretnéd plusz juttatásokkal a saját cégedhez csábítani a legjobb, legképzettebb álláskeresőket? Akkor a Generali készített a számodra egy ideális terméket, ami a Generali Company Care egészségbiztosítás. 2016. szeptember 1.-től elérhető. 

Minden cégvezető tudja, hogy a vállalati célok eléréséhez az egyik legfőbb út az egészséges, aktív munkavállaló. Ez a vállalati juttatásként adható egészségbiztosítás tartalmaz szűrővizsgálatokat, egészségügyi ellátásokat és összegbiztosításokat.

Miért lehet előnyös a vállalatvezetőknek?

Az első és talán legfontosabb, hogy adó- és járulékmentes juttatás, így a biztosítás teljes díját költségként el tudod számolni. Sőt a biztosítás keretén belül elérhető minden egészségügyi szolgáltatás és pénzbeli kifizetés adómentes.

Amennyiben megbetegszik a munkavállaló, gyorsabb ellátása várható, ezzel csökkentve a munkáltatói többletköltségeket (táppénz, munkaerőpótlás…).

Nem feltétlenül egyetlen biztosítási csomagot kell választanod, mivel négy különböző csomag az egyes dolgozói csoportoknak differenciáltan is választhatók.

Figyelembe kell venni azt is, hogy a biztosítás díja nem számít bele a béren kívüli juttatási keretbe.

Miért lehet előnyös a munkavállalóidnak?

Mivel betegség esetén a munkavállalók gyors és minőségi ellátásra számíthatnak, így csökkenhet a betegszabadságon töltött idő, ezzel együtt a bérkiesés is.

Semmilyen szűrővizsgálatkor nem kerülnek várólistára, nem kell hálapénzt fizetniük az orvosoknak. Ezen kívül nem kell magán orvosi ellátásokra költeniük, továbbá pénzbeli kifizetésben részesülhetnek baleset és súlyos betegségek esetén.

Sőt a biztosításban még található egy egészségügyi segítségnyújtás Európa teljes földrajzi területére kiterjedve. És segítségükre lehet egy a nap 24 órájában elérhető egészségügyi tanácsadó vonal és betegút- szervezése. Ez a Medi24 szolgáltatás.

Szolgáltatási csomagok:

Generali Company Care szolgáltatás csomagok

Példaként a kalkuláció a következő: adott egy cég, ahol 6 fő munkavállaló van. Rájuk szeretné megkötni a cégtulajdonos ezt az egészségbiztosítást.

6 főre a Start csomag éves biztosítási díja 334.689 Ft, míg ha már az egyel nagyobb csomagot szeretnéd megkötni, akkor 695.015 Forintot kell fizetned. Természetesen ez az ár függ a munkatevékenységi körtől, kortól, csoportlétszámtól…

Szeretnél jó döntést hozni egy konkrét pénzügyi kérdésben?

TEDD FEL KÉRDÉSED ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

Sokan százezreket spóroltak meg azzal, hogy megírták kérdésüket mielőtt elfogadták egy ügynök, vagy pénzintézet ajánlatát. Próbáld ki, INGYEN!

TEDD FEL KÉRDÉSED MOST!
2017-02-13T21:14:02+00:00 szeptember 19th, 2016|Biztosítás|0 Comments

Leave A Comment