Gyermek megtakarítási teszt – Melyik a legjobb? 2017-02-13T21:13:54+00:00

Melyik megtakarítással tudod majd a legjobban támogatni gyermeked jövőjét?

Találd meg azt az előtakarékosságot, amelyiket elindítva a legnagyobb összeg áll majd gyermeked rendelkezésére, mikor szüksége lesz rá…

TÖLTSD KI A TESZTET!

A teszt kitöltése ingyenes, az eredményt azonnal láthatod. A kiöltés kb. 2 perc!

Szőke László – A Pénzügyi Tudakozó alapítója – Több mint 1200 kisgyermekes szülőnek segített megtalálni a megfelelő megtakarítást.

PLUSZ: Nem csak, hogy 30 másodperc alatt megtudod, melyik pénzintézet kínálja Számodra a legelőnyösebb megtakarítást szerintem, de AZONNAL megmutatok MINDENT, amit tudnod kell erről a megtakarításról.

  • Több mint 180 gyermekcélú független összehasonlításán alapul
  • Mindössze 30 mp, 6 kérdés megválaszolásával megtudhatod, mi a legjobb
  • Nem csak a konkrét pénzintézetet, de a megtakarítás jellemzőit is elárulom
  • Rengeteg időt spórolsz, mert nem kell Neked utánajárnod
  • A rejtett költségeket és “apróbetűket” is elmondom, pártatlanul!

4 ŐSZINTE érv, ami miatt érdemes megtudnod, melyik a legjobb megtakarítás gyermeked részére:

1. Több mint 6 éve foglalkozom gyermekcélú megtakarítások összehasonlításával. 183 különböző gyermek előtakarékosságot hasonlítok össze nap, mint nap. Órási különbségek vannak. Szó szerint milliók múlnak azon, hogy egy sima babakötvényt, egy lakástakarékot, vagy egy befektetéses megtakarítást választasz.

2. Jelenleg 23 pénzintézet kínál most kisgyermekek számára indítható megtakarításokat, valójában jelenleg mindössze 5 különböző megtakarítás van, ami a legjobb lehet. Ezek a saját kategóriájukban többet nyújtanak, mint a többi megtakarítás. Azt, hogy melyik kategóriába tartozol mindössze 5 kérdés alapján ki tudom deríteni.

3. A személyes tanácsadásomon résztvevőknek ugyanezeket a kérdéseket teszem fel. Ennek a tanácsadásnak a díja 35 000 Ft, és ehhez fel kell utaznod Budapestre, ráadásul általában hetekre előre be vagyok táblázva. Az egyetlen megoldás, hogy több szülőnek segítsek az, ha online is elérhetővé teszem ezt a tesztet.

4. A teszt végén nem csak, hogy megtudod, hogy melyik a legjobb megtakarítás gyermeked számára szerintem, de azt is RÉSZLETESEN leírom, hogy miért. Konkrét összehasonlítást fogsz látni más megtakarításokkal, és minden fontos információt leírok, amit tudnod kell.

LÁSSUK, MIT AJÁNL A TESZT!
Nagyon hasznos volt a teljes szolgáltatás csomag. A kollégáim csak irigykednek, hogy kedvezőbb megtakarítást indítottam mint ők. Örülök, hogy rátaláltam erre a megoldásra. Köszönöm!
Demeter Ádám, Budapest