Ilyen még nem volt: jutalékmentes életbiztosítás

Egyedi ajánlat a kiszamolo.hu blog olvasóinak. Az egyik kockázati életbiztosítást van mód jutalékmentesen megkötni. Azaz az ügynök (alkusz) kereken nullát keres rajta, sőt a nyomtatást, utazást, és rengeteg időt bukik az ügyleten, viszont az ügyfél százezrekkel jár jobban a futamidő alatt.

Ezt még soha senki nem vállalta be, és azt sem tudom, hogy jó szemmel nézik-e a biztosítónál, bár remélem, hogy nekik ez mindegy. A konkurencia biztos mérgelődni fog. Az ő védelmükben elmondom, hogy ez nem normális, mert gyakorlatilag így az ügynök munkáját nem fizetik meg. Ezt nem lehet fenntarthatóan, folyamatosan csinálni, ezért ezt nem is lehet elvárni senkitől.

Most próbaképpen mégis feldobom, mint opciót. Egyelőre csak az első 5 megkeresőnek és a kiszamolo.hu blogon található jeligével (kuponkóddal) jelentkezőknek adom meg ezt a lehetőséget.

Miért éri meg ezt a biztosítást kötni?

Nem azért mert olcsó, bár még kedvezmény nélkül is ez az egyik legolcsóbb “nem csoportos” életbiztosítás. A csoportos biztosításokat a biztosító bármikor felmondhatja, ahogy tette is ezt a CIB a napokban. Ez rendkívül bosszantó, ráadásul a szerződési feltételek sem feltétlenül olyan kiterjedtek, mint egy ilyen hagyományos életbiztosításnál.

Ez mindenképpen egy magasabb kategóriájú biztosítás, mint a CIB csoportosa volt, ráadásul igény szerint egyéb kockázatok is beletehetőek, illetve a biztosítási összegek is módosíthatóak. Választhatunk mondjuk 20.000.000 forintos életbiztosítást, vagy az alábbi kockázatok közül bármit:

– Kórházi napi térítés már az első naptól

– Rokkantság (betegség és baleset)

– Műtéti térítés (betegségből eredően is)

– Táppénz esetén extra térítés

A kedvezmény ezekre a kockázatokra is érvényes, ezért megéri jól telepakolni ezt a biztosítást!

Ezen felül ez az életbiztosítás a csoportosokkal ellentétben cégeknek költségként elszámolható, azaz ideális lehet cégvezetőknek, hogy bebiztosítsák magukat, társukat. A díjak az évek teltével nem emelkednek, csak ha szeretnénk indexálni a szerződést. Megéri hosszabb időre kötni akár.

A biztosítás a futamidő végén a befizetett díjak 20%-át visszafizeti, amennyiben nem történik kockázatra kifizetés. Ezt a táblázatban levontam a befizetésekből, hogy össze lehessen hasonlítani árban is a Budapest Bank jelenlegi csoportos életbiztosításával.

olcsó kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítási kiegészítőket még így sem tennék ebbe a termékbe, mert van egy másik biztosítás, ami nagyon jó balesetre. Javaslom, hogy azt is kösd meg mellé, akkor tényleg teljes körű és verhetetlen jó biztosításai lesznek, amire mások csak irigykedhetnek.

Ha 2 vagy több személy kerül a biztosításba, akkor további kedvezményt tudok adni!

Milyen a jó baleset biztosítás?

A következő biztosítást javaslom megkötni a fenti mellé. Jó nagy összegekre biztosít mindenféle baleset esetén, ami lássuk be, bárkivel bármikor előfordulhat. A balesetek biztosítása fontos, ugyanakkor elenyésző összeget kíván egy komplett életbiztosításhoz képest, ezért célszerű megkötni.

Balesetbiztosítás

Ezt a két biztosítást tessék együtt megkötni!

Mivel nincsen jutalékom az életbiztosításon, ezért néhány feltételem van.

Nézzük csak, mennyit is spórolsz 10 év alatt azzal, hogy én elengedem a jutalékot:

Példa: 40 éves férfi, élet + rettegett betegség biztosítás.

Hagyományosan kötve, nem csoportos biztosításban a díj évi 148.770 Ft. Ezt fizeti 10 évig, azaz összesen befizet 1.487.700 forintot. Ennek a 20%-át visszakapja, azaz az össz. költség: 1.190.160 Ft 

Helyette 112.404 forintot kell most fizetnie 10 évig, azaz 1.124.040 forintot fizet be. Visszakap 20%-ot, azaz a költsége 899.232 Ft. A kedvezménnyel nyer 290.928 forintot.

Éppen ezért én elvárom, hogy akinek kell ez a biztosítás, az felkeres, eljön, elküldi amit kérek időben, nem variál, befizeti amit be kell fizetni, stb. Nem kapja meg azokat a kiváltságokat, amit egyébként a fizető ügyfelek megkapnak. Nem megyek házhoz, nem kalkulálom ki háromszor, nem emlékeztetem, hogy fizesse be.

Ha utaznom kell, akkor azt megtéríti, esetleg az időmért is kárpótol.

Akinek ezekkel a feltételekkel is kell az olcsó biztosítás, annak szívesen állok rendelkezésére először is egy online egyeztetésre, ahol várom, hogy leírja, hogy:

– Mi a kuponkód? (enélkül nem kap akciós ajánlatot)

– Mit akarsz? (Ebben segíthetek, meg küldhetek többféle ajánlatot is.)

– Mennyi idős vagy?

– Dohányzol-e?  Ha nem mióta nem, ha igen, mennyit és mit?

– Melyik városban vagy, és hogyan tervezed aláírni? (én szegedi vagyok, kb. havonta járok Pesten, de meg tudjuk oldani.)

Amint írtam, először 5 embert vállalok, megnézzük, hogy mennyire macerás a dolog. Ha akar életbiztosítást kötni mostanában, akkor ne habozzon, kérjen ingyenes online tanácsadást itt és írja meg a fent leírtakat.

Aki mától kéri Csernok Miklós (kiszamolo.hu) pénzügyi tanácsadását, – vagy az enyémet – az mindig jogosult lesz erre az akcióra.

Tanácsot, véleményt kérnél? Kérj személyes, vagy ingyenes online pénzügyi tanácsadást!

Kérdésed van? Vitatkoznál? Írd meg kommentben, vagy nekem személyesen!

Szeretnél jó döntést hozni egy konkrét pénzügyi kérdésben?

TEDD FEL KÉRDÉSED ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

Sokan százezreket spóroltak meg azzal, hogy megírták kérdésüket mielőtt elfogadták egy ügynök, vagy pénzintézet ajánlatát. Próbáld ki, INGYEN!

TEDD FEL KÉRDÉSED MOST!
2017-02-17T16:34:36+00:00 október 24th, 2013|Biztosítás|0 Comments

Leave A Comment