Kockázati Életbiztosítás köszönő 2017-02-13T21:13:55+00:00

Köszönjük, érdeklődésed megkaptuk!

Tanácsadónk megkeresi a számodra legjobb kockázati életbiztosításokat, és hamarosan keresni fog a megadott számon. Szolgáltatásunk teljesen ingyenes!

Addig is nyomj egy lájkot a Facebook oldalunkra, hogy minél több embernek segíthessünk megoldani a nyugdíjproblémát.

Ne maradj le semmiről, lájkolj minket a Facebookon:

Gyakran feltett kérdések:

A Pénzügyi Tudakozó egy független pénzügyi blog, mely célja, hogy érthető nyelven mondja el az átlag embereknek, hogy miként tudnak jó pénzügyi döntéseket hozni. Vállaljuk, hogy minden kérdésedre 1-2 napon belül válaszolunk. Harcolunk a drága, erkölcstelen pénzügyi termékek ellen, és leleplezzük az átveréseket, hogy megóvjuk ügyfeleink pénzét.
Nem. Az ingyenes tanácsadásaink során nem vállalsz kötelezettséget, szeretnénk először mi bizonyítani neked. Azt azonban tudnod kell, hogy nekünk előnyös, ha rajtunk keresztül indítasz el egy szerződést (pl. lakástakarék, megtakarítás, biztosítás, lakáshitel.) Ezért arra kérünk, ha elégedett vagy velünk, szólj, mielőtt bemennél a bankfiókba. Köszönjük!
Nálunk kétféle tanácsadást kérhetsz. Van ingyenes, és fizetős szolgáltatásunk is. Általában első körben ingyenesen válaszolunk a kérdéseidre, de a mélyebb, komoly elemzéseket igénylő, speciális munkákra külön megállapodást kötünk. Ne aggódj, amíg nem egyeztetünk előre, addig biztosan nem kell fizetned.
Minden pénzintézet termékeit vizsgáljuk folyamatosan. Nem a pénzintézetek érdekeit tartjuk szem előtt, hanem a tiedet. Bizonyos pénzintézetek bizonyos termékeit közvetítjük is, vagyis rajtunk keresztül is el tudod intézni a papírmunkát, amiért mi jutalékot kapunk. Ebben az esetben a tanácsadás mindvégig ingyenes a számodra.
Ha követed a blogot láthatod, hogy számos termékről teszünk közzé elemzéseket. Ennél mi sokkal több elemzést készítünk, konkrétan folyamatosan vizsgáljuk a pénzügyi termékek változásait.

Ha kijön egy új termék, azonnal elolvassuk a feltételeit, és ha jónak látjuk, felvesszük az ajánlható termékek körébe. Te tőlünk, ha beszélgetünk csak a legjobb termékeket látod, de ettől mi még a legrosszabbakról is tudnánk mesélni.