Melyik a legjobb lakástakarék? 2017-10-24T08:49:33+00:00

Kérdésed van? Tel.: 06-20-5400-770

LAKÁSTAKARÉK AKCIÓ: Valósítsd meg lakáscélod 30% állami támogatással, most ingyenes számlanyitással!

Nálunk a számlanyitási díjat akkor is visszakaphatod Erzsébet utalvány formájában, ha a bankban nincsen akció! Kérd ingyenes visszahívásunkat, és megmutatjuk, hogyan jársz a legjobban!

 • 30%-os állami támogatás, akár 11% feletti garantált hozam

 • Minden lakástakarékot elérhetsz egy helyen, pártatlan segítséggel

 • Egyedi nyitási akció, amit a fiókban nem kapsz meg!

 • Időt és pénzt spórolunk Neked

 • Most akár a számlanyitási díjat is visszakaphatod!

Melyik a legjobb lakástakarék?

Töltsd ki az űrlapot, és használd ki a 30%-os állami támogatást, akár számlanyitási díj nélkül!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, add meg az email címed!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Ezt kötelező elfogadnod, különben nem tudsz jelentkezni.

Mondd el, hogy mi a célod, és megmondjuk melyikkel jársz a legjobban!

Segítünk a valós tények alapján összehasonlítani a pénztárakat, és megtalálni a legjobb ajánlatot:

100%-ig bankfüggetlen

A piacon található összes lakástakarékot vizsgáljuk

Érdekünk segíteni

Velünk jobban jársz, mintha egyenesen a bankba mész! Pártatlanul hasonlítjuk össze a különböző szolgáltatókat, és azt választod, amelyiket Te szeretnéd.

Számlanyitási díj nélkül

Minden akciót elérsz nálunk, sőt...

Spórold meg a kezdeti költségeket akciós ajánlatunkkal

Nálunk minden banki akciót elérsz, sőt… Ha a bankban nincs is akció, nálunk akkor is visszakapod a számlanyitási díjat!

Friss, konkrét adatok

Adatbázisunkat folyamatosan frissítjük, így pontos információd lesz

Aktuális számok alapján

Az összehasonlítás során csak a legfrissebb adatokkal dolgozunk. Pontosan azt fogod látni, amire később szerződni fogsz. Apróbetűk nélkül!

Kérd ingyenes telefonos visszahívásunkat, és használd ki a 30%-os állami támogatást, és a nyitási akciót!

Rajtunk keresztül is ugyanazokat a lakástakarék szerződéseket éred el mint a bankfiókban (30%-os állami támogatással), de kedvezőbb számlanyitási feltételek mellett!

INGYENES TÁJÉKOZTATÁST KÉREK!

Neked már nem kell az összes lakástakarékot megismerned és kielemezned. Mi ezt már megtettük helyetted, és ingyenesen bemutatjuk, hogyan gyűjtheted össze a lehető legtöbbet lakáscélra!

OTP BANK

30%állami támogatás
 • 150 Ft / hó számlavezetés
 • Magas EBKM
 • Rendszeres akciók
 • Legrövidebb futamidő

FUNDAMENTA

30%állami támogatás
 • 150 Ft / hó számlavezetés
 • Előrehozható hitelfelvétel
 • Alacsony hitelkamat
 • Nagy összegű lakáskölcsön

ERSTE BANK

30%állami támogatás
 • 150 Ft / hó számlavezetés
 • Magas EBKM
 • NYITÁSI DÍJ VISSZATÉRÍTÉS
 • Alacsony THM

AEGON

30%állami támogatás
 • 150 Ft / hó számlavezetés
 • Legújabb LTP
 • Közepes EBKM
 • Közepes THM

Dönts okosan! Mindent elmondunk az aktuális lakástakarék akciókról…

 • Nem kell sorban állnod a bankban, soron kívül is mindent elintézünk Neked

 • Nálunk akkor is visszakaphatod a számlanyitási díjat, amikor máshol nincs akció!

 • Nem kell félned, hogy rábeszélünk: nálunk azt választod, amelyik neked tetszik

 • Mindent részletesen elmagyarázok, így egyszerű lesz döntened. Hidd el, ennyit megéri rászánnod!

ÉRDEKEL AZ INGYENES SZÁMLANYITÁS!

Légy a vendégünk a számlanyitásra! Nem kell plusz kötelezettséget vállalnod, és fizetned sem kell a szolgáltatásunkért. Mindössze annyit kérünk, hadd intézzük mi a papírmunkát.

Vélemények azoktól, akik már minket kérdeznek:

Nagyon hasznos volt a teljes szolgáltatás csomag. A kollégáim csak irigykednek, hogy kedvezőbb megtakarítást indítottam mint ők. Örülök, hogy rátaláltam erre a megoldásra. Köszönöm!

Demeter Ádám
Nagyra becsülöm a gyors és hasznos információkat, amiket tőled kaptam. Nagyon megnyugtató, hogy tudom, van kihez fordulni segítségért, ha kérdésem van pénzügyekben.
Tarczi Dániel
Nem vagyunk pénzügyi zsenik, úgyhogy kapóra jött a szolgáltatás. Biztosan sokkal rosszabbul jártam volna, ha nem kérdezlek Titeket. Sok hasznos információt kaptam és most már nyugodt vagyok a nyugdíjamat illetően. Köszönöm Nektek.
Párkány Katalin
ÉRDEKEL A LAKÁSTAKARÉK!

Gyakran Ismételt Kérdések

Én, vagy egyik kollégám hamarosan visszahívunk. Telefonon egyeztetjük, hogy pontosan milyen igényeid vannak, és ez alapján segítünk kiszűrni a legjobb lakástakarékokat. Ezt követően olykor érdemes személyesen is találkozni, de ez nem minden esetben szükséges. Arra kérlek, hogy légy elérhető a megadott számon.

Több típusú szolgáltatásunk is van. A gyors kérdések, és bizonyos tanácsadások ingyenesek. A lakáscélú megtakarítások esetén azért tudunk ingyenesen működni, mert szerződésben állunk a pénztárakkal, így az ügyintézésért jutalékot kapunk. Téged ez nem érint hátrányosan, hiszen ugyanazt az ügyintézési díjat kapjuk meg, mint amit a fiókban ülő ügyintéző is kapna. Neked nincs plusz költséged sőt, gyakran még jobb feltételeket is kínálunk, mint a fiókban!

Egyáltalán nem.Esetenként néhányan kérnek Skype-os megbeszélést, és mindenben benne vagyunk, ha az segít gyorsabban eljutni a célodig. Csak arra kérlek, hogy tartsd be a megbeszélteket, és legyél elérhető. Így minenkinek egyszerűbb lesz.

Bárki, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik. Ha lakástakarékban teszel félre, akkor jár a 30%-os támogatás, maximum évente 72.000 Ft / fő. Egy ember nyithat több lakástakarékot is, de a támogatás igénybevételéhez több kedvezményezettet kell ilyen esetben bevonni. A részleteket el fogom mondani a tanácsadás során.

Mindegyik lakástakarékra ugyanazok a szabályok vonatkoznak. A lakástakarék lakáscélra használható. Ez lehet vásárlás, felújítás, lakáshitel törlesztés, de akár az újonnan indult NOK-ba is betörleszthető. A pontos felhasználásról részletesebben fogunk beszélni, mikor a megfelelő szerződést választjuk ki.

Nem. Mi nem azok a tanácsadók vagyunk, akiktől a falra mászol, semmit nem akarunk lenyomni a torkodon. A Pénzügyi Tudakozó blog igen sok ügyféllel lát el minket, akik szívesen intézik velünk a pénzügyeiket. Így szerencsére nincs szükségünk arra, hogy olyan embereket győzködjünk, akiket nem érdekel a szolgáltatásunk. Ha nyomulásmentes tanácsadást szeretnél, akkor jó helyen jársz.

Maradt benned kérdés?

Ne habozz, írd meg az info@penzugyi-tudakozo.hu email címre, vagy kérdezz minket itt, és 1 napon belül válaszolok Neked.

*Partnerünk a Bankmonitor Kft., aki egyedülálló akciót biztosít egyes lakástakarék termékekre. Máshol hasonlóan nagyvonalú kedvezmény nem elérhető, ezért ne lepődj meg, ha ők fognak telefonon keresni. Így ha itt jelentkezel, akkor eléred a központi akciókat, ingyenes számlanyitásokat, és ugyanazokat a szerződéseket kapod, mintha besétálsz a bankfiókba. Ezen felül viszont kedvezményes számlanyitást is biztosítunk és 20 000 Ft értékű Erzsébet utalványt is adunk ajándékba. Ehhez min. egy 5 éves futamidejű havi 20 000 Ft-os Erste Lakástakarék szerződést kell kötnöd, melynek első havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik. Amennyiben a szerződések elindulását az Erste a Bankmonitor részére visszaigazolta, valamint a jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt a Bankmonitor postázza a címedre vagy átveheted irodájukban. Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!