Az online pénzügyi tanácsadás jellegéből adódóan nem túl személyes, ugyanakkor legnagyobb előnye, hogy gyorsan, egyszerűen kaphat szakszerű választ pénzügyi kérdéseire anélkül, hogy úgy érezné, hogy el akarnak Önnek adni.

Pénzügyekben kulcsfontosságú a költségek csökkentése és a meglévő pénz lehető legoptimálisabb befektetése. Azzal, hogy Ön kihasználja az online tanácsadást, máris óriási előnyre tett szert. Nem csak, hogy nem kell sorba állnia, vagy ügynökökkel beszélnie, de elkerüli azt is, hogy egy meggyőző értékesítő megpróbáljon valami olyasmit eladni Önnek, ami csak a magas jutaléka miatt vonzó.

Melyek a leggyakoribb kérdések online pénzügyi tanácsadásnál?

  • Megkerestek X ajánlattal, elfogadjam?
  • Mi a véleménye X cégről? Megéri befektetni náluk?
  • Mennyit spórolhatnék egy másik szerződéssel?
  • Milyen megtakarítást válasszak?
  • Hol vegyek fel hitelt?
  • Mibe fektessek?
  • Mennyit spórolhatnék az életbiztosításaimon?
  • Hol érdemes lekötni a pénzem?
  • Hogyan lehet nagyon olcsón életbiztosítást kötni?
  • Hogyan lehet olcsóbban utasbiztosítást kötni?

Ezek csak példák, ezen kívül kérdezhet bármit. Természetesen, ha olyasmit kérdez, ami nem az én asztalom, akkor igyekezni fogok olyanhoz irányítani, aki az adott kérdésben kompetens.

Nem veszít semmit, csak megerősítést kap

Ha elhatározta, hogy pénzügyi terméket fog kötni, vagy megtakarítást / bankszámlát választ javaslom, előzetesen kérjen egy véleményt az adott termékről. Sosem lehet tudni, lehet, hogy kap olyan információkat, vagy olyan megvilágítást, ami más lehetőségeket is megnyit, vagy éppen eltántorítja egy rossz döntés meghozatalától.

Naponta több ezren kötnek meg olyan szerződéseket, amiket már most tudom, hogy meg fognak bánni, de sajnos nincsen olyan kommunikációs lehetőség, amivel figyelmeztethetném őket. Így marad az, hogy aki elég szemfüles, kellően körbenéz, az tudja, hogy van lehetőség valódi független online tanácsadásra is, így csak jó döntéseket hoz.

Ha a kérdése megválaszoláshoz jobb megismerés szükséges, akkor csak az általános információkat fogom tudni elmondani Önnek és jelezni fogom, hogy a pontos döntéshez miket kell, mérlegeljen. Ilyenkor célszerű lehet egy személyes tanácsadást kérni, amit szintén jelezni fogok.

A kérdésre legjobb tudomásom szerint 1 napon belül válaszolok, ha csak valami hihetetlen esemény folytán nem tudok internet közelébe jutni azon a napon – ilyen még nem fordult elő.

Feltételek

A válasz az Ön leírása alapján készül és nem biztos, hogy minden esetben a valóságban is legjobb megoldást tükrözi. A precíz és pontos helyzetelemzéshez kérjen személyes tanácsadást. Többnyire általános információkat tudok adni megfelelő pontossággal.

Nem tudom megmondani, hogy melyik részvény, hogyan fog teljesíteni, nem vagyok jós, de el tudom magyarázni az egyes befektetések kockázatait, előnyeit, költségeit, hátrányait, és a személyes véleményemet. A válasz e-mail nem minősül befektetési tanácsadásnak!

Mindössze saját véleményemet tükrözik a válaszban leírtak, amiket legjobb tudomásom szerint, mindenkinek személyre szabottan készítek el. Semmilyen felelősséget nem vállalok azért, ha az Ön által leírt adatok alapján adott válaszom miatt Ön rossz döntést hoz. Ha Ön 1-10-es skálán 9-es kockázatot hajlandó vállalni, és emiatt én részvényt javaslok, majd másnap elveszíti a pénzét, akkor az az Ön hibája.

Azok, akik az ingyenes online tanácsadást választják, automatikusan feliratkoznak a VIP hírlevelemre is, ami heti rendszerességgel valóban hasznos pénzügyi tippeket jelent. Erről természetesen bármikor leiratkozhatnak, akár válasz e-mailben is. Aki tanácsot kér, elfogadja ezeket a feltételeket, és vállalja a feliratkozást is, ami inkább ajándék, mint sem kötelezettség.

Az adatokat és a kérdéseket is bizalmasan kezelem, azt nem adom ki másnak.

Próbálja ki az online tanácsadást. Már több százan használják elégedetten. Semmit nem veszíthet.

Kérdése van? Vitatkozna? Írja meg kommentben, vagy nekem személyesen!

Tanácsot, véleményt kérne? Kérjen személyes, vagy ingyenes online pénzügyi tanácsadást!