Milyen kérdéssel célszerű online pénzügyi tanácsadást kérni?

Az online pénzügyi tanácsadás jellegéből adódóan nem túl személyes, ugyanakkor legnagyobb előnye, hogy gyorsan, egyszerűen kaphatsz szakszerű választ pénzügyi kérdéseidre anélkül, hogy úgy éreznéd, hogy el akarnak neked adni valamit.

Pénzügyekben kulcsfontosságú a költségek csökkentése és a meglévő pénz lehető legoptimálisabb befektetése. Azzal, hogy kihasználod az online tanácsadást, máris óriási előnyre tettél szert. Nem csak, hogy nem kell sorba állnod, vagy ügynökökkel beszélned, de elkerülöd azt is, hogy egy meggyőző értékesítő megpróbáljon valami olyasmit eladni neked, ami csak a magas jutaléka miatt vonzó.

Melyek a leggyakoribb kérdések online pénzügyi tanácsadásnál?

  • Megkerestek X ajánlattal, elfogadjam?
  • Mi a véleménye X cégről? Megéri befektetni náluk?
  • Mennyit spórolhatnék egy másik szerződéssel?
  • Milyen megtakarítást válasszak?
  • Hol vegyek fel hitelt?
  • Mibe fektessek?
  • Mennyit spórolhatnék az életbiztosításaimon?
  • Hol érdemes lekötni a pénzem?
  • Hogyan lehet nagyon olcsón életbiztosítást kötni?
  • Hogyan lehet olcsóbban utasbiztosítást kötni?

Ezek csak példák, ezen kívül kérdezhetsz bármit. Természetesen, ha olyasmit kérdezel, ami nem az én asztalom, akkor igyekezni fogok olyanhoz irányítani téged, aki az adott kérdésben kompetens.

Nem veszítesz semmit, csak megerősítést kapsz

Ha elhatároztad, hogy pénzügyi terméket fogsz kötni, vagy megtakarítást / bankszámlát választasz, javaslom, hogy előzetesen kérj egy véleményt az adott termékről. Sosem lehet tudni, lehet, hogy kapsz olyan információkat, vagy olyan megvilágítást, ami más lehetőségeket is megnyit, vagy éppen eltántorít egy rossz döntés meghozatalától.

Naponta több ezren kötnek meg olyan szerződéseket, amiket már most tudom, hogy meg fognak bánni, de sajnos nincsen olyan kommunikációs lehetőség, amivel figyelmeztethetném őket. Így marad az, hogy aki elég szemfüles, kellően körbenéz, az tudja, hogy van lehetőség valódi független online tanácsadásra is, így csak jó döntéseket hoz.

Ha a kérdésed megválaszoláshoz jobb megismerés szükséges, akkor csak az általános információkat fogom tudni elmondani neked és jelezni fogom, hogy a pontos döntéshez miket kell, mérlegelned. Ilyenkor célszerű lehet egy személyes tanácsadást kérni, amit szintén jelezni fogok.

A kérdésre legjobb tudomásom szerint 1 napon belül válaszolok, ha csak valami hihetetlen esemény folytán nem tudok internet közelébe jutni azon a napon – ilyen még nem fordult elő.

Feltételek

A válasz az te leírásod alapján készül és nem biztos, hogy minden esetben a valóságban is legjobb megoldást tükrözi. A precíz és pontos helyzetelemzéshez kérj személyes tanácsadást. Többnyire általános információkat tudok adni megfelelő pontossággal.

Nem tudom megmondani, hogy melyik részvény, hogyan fog teljesíteni, nem vagyok jós, de el tudom magyarázni az egyes befektetések kockázatait, előnyeit, költségeit, hátrányait, és a személyes véleményemet. A válasz e-mail nem minősül befektetési tanácsadásnak!

Mindössze saját véleményemet tükrözik a válaszban leírtak, amiket legjobb tudomásom szerint, mindenkinek személyre szabottan készítek el. Semmilyen felelősséget nem vállalok azért, ha az  általad leírt adatok alapján adott válaszom miatt rossz döntést hozol. Ha 1-10-es skálán 9-es kockázatot vagy hajlandó vállalni, és emiatt én részvényt javaslok, majd másnap elveszíted a pénzed, akkor az a te hibád.

Azok, akik az ingyenes online tanácsadást választják, automatikusan feliratkoznak a VIP hírlevelemre is, ami heti rendszerességgel valóban hasznos pénzügyi tippeket jelent. Erről természetesen bármikor leiratkozhatnak, akár válasz e-mailben is. Aki tanácsot kér, elfogadja ezeket a feltételeket, és vállalja a feliratkozást is, ami inkább ajándék, mint sem kötelezettség.

Az adatokat és a kérdéseket is bizalmasan kezelem, azt nem adom ki másnak.

Próbáld ki az online tanácsadást. Már több százan használják elégedetten. Semmit nem veszíthetsz.

Kérdésed van? Vitatkoznál? Írd meg kommentben, vagy nekem személyesen!

Tanácsot, véleményt kérnél? Kérj személyes, vagy ingyenes online pénzügyi tanácsadást!

Szeretnél jó döntést hozni egy konkrét pénzügyi kérdésben?

TEDD FEL KÉRDÉSED ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

Sokan százezreket spóroltak meg azzal, hogy megírták kérdésüket mielőtt elfogadták egy ügynök, vagy pénzintézet ajánlatát. Próbáld ki, INGYEN!

TEDD FEL KÉRDÉSED MOST!
2017-02-13T21:14:34+00:00 május 13th, 2013|Pénzügyek|0 Comments

Leave A Comment