Nyugdíj megtakarítás tanácsadás 2017-06-05T00:43:37+00:00

Kérdésed van? Tel.: 06-20-5400-770

HOL KÍNÁLJÁK SZÁMODRA A LEGELŐNYÖSEBB NYUGDÍJ MEGTAKARÍTÁST?

SZAKÉRTŐ SEGÍT: 

23 PÉNZINTÉZET, TÖBB MINT 180 AJÁNLATA EGY HELYEN

Ingyenesen összegyűjtjük neked a legjobb nyugdíjcélú megtakarításokat, és pénzügyi tanácsadónk egyszerre mutatja be őket.

Melyik nyugdíjcélú megtakarítással lesz a legtöbb nyugdíjad?

JELENTKEZEM A TANÁCSADÁSRA!

Egy alacsony költségű nyugdíjcélú megtakarítással MEGDUPLÁZHATOD az összegyűjtött vagyonodat

VIGYÁZZ! Az átlagos nyugdíjbiztosítás éves költsége 5%!

Ha sikerül 3%-kal alacsonyabb költségű megtakarítást találnod, az olyan, mintha 3%-kal mindvégig magasabb hozamot érnél el. Garantáltan. Ez első hallásra lehet, hogy nem tűnik soknak,  rendkívül sok pénzről beszélünk…

Nézd meg, mennyit számít néhány százalék költség:

megtakaritasok-koltsegei

20 éves távon 6,3 millió forint különbség van a drágább és az olcsóbb nyugdíj megtakarítás között. 35 éves távon megdöbbentő, 31,8 millió forint veszteséget jelent a magasabb költség vagyis, fele annyi pénzed gyűlne össze a költségek miatt.

Tipp: Ha a pénzügyi tanácsadód olyan terméket javasol, amely TKM értéke 3%-nál magasabb, akkor valószínűleg nem a Te érdekeidet nézi!

Miért olyan nehéz megtalálni az ideális nyugdíjcélú megtakarítást?

Csak Magyarországon, több mint 180 különböző nyugdíjcélú megtakarítás közül választhatunk. Egy rossz döntéssel a félretett pénzből alig fele marad meg ahhoz képest, mintha a legjobb megoldást választottuk volna.

Ennyi megtakarítási termék közül választhatsz:

0
Nyugdíjbiztosítás
0
Önkéntes nyugdíjpénztár
0
NYESZ-R számla
0
Egyéb befektetési termék
SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉGÉT KÉREM!

Neked már nem kell a teljes pénzpiacod megismerned és kielemezned. Mi ezt már megtettük helyetted, és ingyenesen bemutatjuk, hogyan gyűjtheted össze a lehető legtöbbet a nyugdíjadra!

1. Független, teljes összehasonlítást kapsz

 • 23 pénzintézet, több mint 180 megtakarítása közül választhatsz

 • Konkrét, személyre szabott számítások alapján sorba rendezzük, hogy melyik pénzintézetet választva, mekkora nyugdíjad lehet

 • A saját szempontjaid szerint szűrheted a lehetőségeket, vagy kérhetsz tőlünk is javaslatokat

 • Bármelyik pénzintézetet választhatod, segítünk a döntésben és a megvalósításban is

2. Személyre szabott befektetési portfóliót készítünk

 • A saját elképzeléseidnek megfelelően állítjuk össze, mibe fektessék a pénzed

 • A legbiztonságosabb befektetésektől kezdve az exkluzív hozamokig, bármit választhatsz

 • Már havi 10.000 Ft befektetéssel is korlátlan számú portfóliót összeállíthatunk

 • Nem kell értened a pénzügyekhez! Te döntheted el, hogy mekkora irányítást akarsz.

3. Minden befizetésedre garantált +20% jár!

 • A nyugdíjcélú megtakarításokat az állam is támogatja

 • Minden 100 Ft befizetésed után +20 Ft jóváírást kapsz. Ez kockázatmentes, garantlát haszon.

 • Segítünk elmagyarázni, hogy miként működik az adójóváírás, és személyre szabott kalkulációt készítünk

 • További adókedvezmény: nem kell kamatadót, vagy bármilyen más adót fizetned a hozamaid után

A teljes piaci elemzésünket odaadjuk Neked ingyen. Nincs kötelezettséged, és fizetned sem kell érte. Mindössze annyit kérünk, hadd intézzük mi a papírmunkát.

Készítettem egy rövid videós üzenetet Neked:

Kérd ingyenes, kötelezettségmentes konzultációnkat, és megkeressük azt a megtakarítást, amelyik a legkedvezőbb Számodra!

 • 23 pénzintézet, több mint 180 megtakarítását hasonlítjuk össze, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat választod
 • Neked nem kell minden bank, biztosító, pénztár termékét ismerned, mi már leelemeztük őket helyetted
 • Időt és pénzt spórolsz azáltal, hogy alacsonyabb költségekkel tudsz megtakarítani, és segítünk Neked az ügyintézésben
 • Folyamatosan kapcsolatban maradhatunk, ha bármi kérdésed van, mi megválaszoljuk, nem kell az ügyfélszolgálatra telefonálgatnod
 • Nem értesz a befektetésekhez? Nem gond, mert mindent elmondunk, amit tudnod kell, és választhatsz, milyen kockázatú és hozamú számodra az ideális

Töltsd ki az űrlapot, és szakértőnk válaszol minden kérdésedre!

Add meg, hogy milyen megtakarítást szeretnél, és megkeresem Neked a legjobb nyugdíj számlákat.

Kérjük, add meg a vezetékneved!
Hogyan szólíthatlak?
Kérjük, add meg, hogy mikor születtél!
Kérjük, add meg a körülbelüli összeget!
Kérjük, add meg, kéred-e az adókedvezményt!
Kérlek, add meg az e-mail címed!
Kérlek, add meg a telefonszámod!
Kérlek, ezt fogadd el, mert törvényileg kötelező!

Vélemények azoktól, akik már minket kérdeznek:

Nagyon hasznos volt a teljes szolgáltatás csomag. A kollégáim csak irigykednek, hogy kedvezőbb megtakarítást indítottam mint ők. Örülök, hogy rátaláltam erre a megoldásra. Köszönöm!

Demeter Ádám
Nagyra becsülöm a gyors és hasznos információkat, amiket tőled kaptam. Nagyon megnyugtató, hogy tudom, van kihez fordulni segítségért, ha kérdésem van pénzügyekben.
Tarczi Dániel
Nem vagyunk pénzügyi zsenik, úgyhogy kapóra jött a szolgáltatás. Biztosan sokkal rosszabbul jártam volna, ha nem kérdezlek Titeket. Sok hasznos információt kaptam és most már nyugodt vagyok a nyugdíjamat illetően. Köszönöm Nektek.
Párkány Katalin

Gyakran Ismételt Kérdések

Én, vagy egyik kollégám hamarosan visszahívunk. Telefonon egyeztetjük, hogy pontosan milyen igényeid vannak, és ez alapján nekilátunk kiszűrni a legjobb megtakarításokat. Ezt követően olykor érdemes személyesen is találkozni, de ez nem minden esetben szükséges. Arra kérlek, hogy légy elérhető a megadott számon, mert nem áll módunkban napokig hívogatni.

Több típusú szolgáltatásunk is van. A gyors kérdések, és bizonyos tanácsadások ingyenesek. A nyugdíjcélú megtakarítások esetén azért tudunk ingyenesen működni, mert szerződésben állunk a nyugdíjpénztárakkal és biztosítókkal, így az ügyintézésért tőlünk kapunk jutalékot. Téged ez nem érint hátrányosan, hiszen bármelyik termékre rábökhetsz, nekünk az a szolgáltató fog fizetni, akit te kiválasztasz.

Egyáltalán nem. Ha van interneted, telefonod, akkor semmi nem jelent gondot. A kommunikációnk főként telefonon és emailben fog zajlani. Esetenként néhányan kérnek Skype-os megbeszélést, és én mindenben benne vagyok, ha az segít gyorsabban eljutni a célodig. Csak arra kérlek, hogy tartsd be a megbeszélteket, és legyél elérhető. Így minenkinek egyszerűbb lesz.

Természetesen. Ennek több módja is van: választhatsz olyan megtakarítást, ahol a szerződésben garantálják a kamatot, vagy választhatsz olyat is, ahol te alakítod ki a befektetést, és a befektetésen belül választasz garantált kamatozásút. Ahogy neked egyszerűbb, kényelmesebb, és ahogy jobban jársz, azt választod.

Bárkinek, aki fizet személyi jövedelemadót. Ha alkalmazottként dolgozol, akkor biztosan fizetsz, amit a munkáltatód automatikusan levon a munkabéredből. Ebből a keretből tudsz visszaigényelni, vagyis ezt pluszban megkapod a befizetéseid után. Maximum évente 280.000 forintot kaphatsz így, de nem többet, mint a személyi jövedelemadó alapod.

Nem. Mi nem azok a tanácsadók vagyunk, akiktől a falra mászol, semmit nem akarunk lenyomni a torkodon. A Pénzügyi Tudakozó blog igen sok ügyféllel lát el minket, akik szívesen intézik velünk a pénzügyeiket. Így szerencsére nincs szükségünk arra, hogy olyan embereket győzködjünk, akiket nem érdekel a szolgáltatásunk. Ha nyomulásmentes tanácsadást szeretnél, akkor jó helyen jársz.

Maradt benned kérdés?

Ne habozz, írd meg az info@penzugyi-tudakozo.hu email címre, vagy kérdezz minket itt, és 1 napon belül válaszolok Neked.