Questra World és Atlantic GAM: átverés, vagy tuti üzlet?

 • questra world atlantic gam cover

Itt az újabb hihetetlen befektetési lehetőség, ami ezúttal két cég formájában jött el hozzánk. Az egyik egy “affiliate partnereket” kereső cég, míg a másik egy “kockázati tőke befektető” cég. Nézzük, mit tudunk a Questra World-ről és Antlantic Global Asset Managementről…

Amikor ilyen szuper lehetőséget kapunk, érdemes két lépést hátra lépni, és távolabbról megvizsgálni a teljes képet.

Ennél a lehetőségnél 300-500%-os profitot ígérnek 7-8 hónap alatt, de még többet tudsz keresni, ha más “befektetőket” is találsz. A cég csődbe ment cégeket vásárol fel, ezeket sitty sutty kipofozza, és máris több száz százalékos haszonnal tovább adja. Elvileg 2009 óta működik, gyakorlatilag 2016 végétől találni róla bármit. (A monda szerint előtte máshogy hívták, erről bizonyítékot nem találtam.)

Gyakorlatilag egy befektetési bank, aki most jófejségből nem 4%-os éves kamaton vesz fel hitelt a tevékenységéhez, hanem hozzád hasonló átlag embereket keres egy méregdrága értékesítési hálózaton keresztül, hogy ebből finanszírozza a befektetéseit.

Mivel foglalkozik a Questra World és az Atlantic GAM?

Ebben a rövid videóban egy prezentációt láthatsz, amiből láthatod, milyen óriási üzletbe is tenyereltél 🙂

Már számtalanszor írtam arról, hogy nincs ingyen ebéd a befektetések területén. Ha megkeres valaki azzal, hogy megtalálta a tuti üzletet, mert az 500%-os hozamot fog fizetni, akkor jobb, ha megszólal a vészjelző. Ilyenkor mindig ugyanazok a kérdések merülnek fel:

 1. Miért akarná bárki megosztani veled ezt a lehetőséget, ha igaz
 2. Miért nem keresnek másik finanszírozót?
 3. Miért fizetne ki neked bárki ekkora hozamot egy legális üzletből?
 4. Ha ekkora biznisz, akkor miért nem csinálja más is, leszorítva az árakat?
 5. Miért van az, hogy a világ legnagyobb, legjobb befektetési bankjai ezeknek a hozamoknak töredékét érik el?

Elöljáróban még annyit, hogy az MNB honlapján is megtalálhatók a céggel kapcsolatban kiadott külföldi figyelmeztetések, miszerint más országokban jogosulatlanul végez befektetési tevékenységet. Szerinted ez így mennyire hiteles egy befektetési banktól?

Több külföldi felügyelet is figyelmeztetést adott ki a lakosságnak a cég működését illetően. Példa itt és itt.

Ha érdekel, hogy miért nincsen ingyen ebéd olvasd el ezt: A kockázat és a hozam kéz a kézben jár.

Íme, ezek közül a “portfóliók” közül lehet választani:

A Questra World / Atlantic GAM portfóliók

Minél nagyobb összeget teszel bele, annál nagyobb hozamot fogsz kapni. Azért ez elég vicces, ha valaki tudja, mit jelent a portfólió.(Cikk itt: Hogyan válassz hatékony portfóliót?)

De ha nem akarsz kispályázni, akkor vannak VIP portfóliók is.

Questra World / Atlantic GAM VIP portfóliók

Csak egy pillanatra gondolj bele kérlek. Egy nagy bank, vagy egy alapkezelő, miért nem fektet be a legnagyobb csomagba? Nincs rá pénze? Miért azokat keresik meg, akik egy fikarcnyit sem értenek a befektetésekhez?

Mennyi ideig tartható fent egy heti 6%-os növekedés? Ha megveszem most 500.000 EUR-ért a Platinum csomagot, akkor 3 év múlva 8 919 805 177 EUR üti a markomat folyamatos újrabefektetés esetén, ami négyszerese Cape Verde sziget GDP-jének, ahová ez a cég be van jegyezve.

Az adatok csak tájékoztató jellegűek

Minden egyes adat csak tájékoztató jellegű, semmi sem garantált, ezt mindenhol láthatod. Van a weboldalon egy kalkulátor is, amivel kiszámolhatod, hogy mekkora 30.000 euró az ezredik hatványon, de ez természetesen “csak egy kalkulátor“, ami ismét tájékoztató jellegű, és semmi köze semmihez.

Piramisjáték a Questra World?

E szerint a cikk szerint a cégnek nincsenek értékesíthető termékei, kizárólag a befektetést értékesítik, amikre HETI 6% hozamot ígérnek. E szerint a cikk szerint valóban piramisjátékról lehet szó.

Azzal azonban vigyázz, hogy kezdetben minden piramis játék valóban kifizeti ezeket a hozamokat.

Tehát az, hogy ismerősödnek már fizettek, vagy az, hogy valaki ezen keresett nem jelenti azt, hogy hosszú távon te is keresni fogsz rajta.

Ugye az nyilvánvaló, hogy egy piramisjáték, ami csak az új belépők pénzéből fizeti ki a feljebb lévőket csak addig maradhat fenn, amíg van új belépő. Márpedig ez egy kezdeti gyors növekedés után elég gyorsan fenntarthatatlanná válik.

Én egyelőre “kivárnék”…

Ha tehát az ismerősöd ajánlja ezt a befektetést, és elmondja, hogy ez tuti, mert már fizettek, akkor nyugodtan dőlj hátra, és várj még egy évet, és nézd meg, hogy összedől-e a kártyavár. Ha nem, akkor még mindig meggondolhatod, hogy hasonlóan kockázatos befektetésbe vágd a fejszédet.

Vannak szintek, meg csomagok, ahogy az lenni szokott, szépen becsomagolva a könnyen elérhető gazdagság sztorijába:

A Gold Direktor feletti szintek már kamatmentes kölcsönt is vehetnek fel a cégtől, amiből autót, lakást is vásárolhat az illető, és mindössze 25% önerőt kell letennie hozzá. Ezt a pénzt a későbbi jutalékokból fogják visszavonni, ha még lesz miből.

Az elmúlt évek csalásai után (Fortress, Kairos, Bróker Marcsi, stb.) még inkább fontos, hogy óvatos legyél. Tudom, hogy a sok pénz ígérete könnyen felébreszti a vágyakat és ilyenkor könnyű elvakult döntést hozni. De mielőtt bármibe befektetsz, győződj meg róla külső forrásokból, hogy a cég valódi tevékenységet végez.

A legjobb szerintem, ha csak részvénytársaságokba fektetsz, akik részvényeit piaci áron tudod megvenni a tőzsdén, és nem MLM rendszereken keresztül próbálsz befektetésekhez jutni.

Éppen ezért azt javaslom, hogy sose hozz befektetési döntést elhamarkodottan. Főként ne olyan cég esetén, amelyik nem részvénytársaságként működik, és nem férsz hozzá minden szükséges információhoz.

Ha tudsz angolul, és érdekel a cég leírása, akkor olvasd el ezt a cikket: Questra Word.

Röviden a cikk végkövetkeztetése:

When we put all of this together, we get Russian scammers using Spanish puppets to front their Ponzi scheme. Funds are laundered through a remote African island bank, which is unlikely to trip money laundering filters.

None of this even remotely suggests any legitimate business activity is taking place across either Russia, Spain or Cabo Verde.

Ha van információd a cégről, esetleg te elhitted a sztorit, vagy ajánlottad is már ismerőseidnek, akkor a kommentek között remek alkalom nyílik, hogy megvitassuk, megéri-e ebbe a cégbe fektetni.

Szeretnél jó döntést hozni egy konkrét pénzügyi kérdésben?

TEDD FEL KÉRDÉSED ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

Sokan százezreket spóroltak meg azzal, hogy megírták kérdésüket mielőtt elfogadták egy ügynök, vagy pénzintézet ajánlatát. Próbáld ki, INGYEN!

TEDD FEL KÉRDÉSED MOST!
2017-02-13T21:13:57+00:00 január 31st, 2017|Pénzügyek|49 hozzászólás

49 hozzászólás

 1. Cseres Dani február 6, 2017 at 8:14 du. - Reply

  Engem az érdekelne, hogy hol találom az MNB oldalán a cikkben elhangzott figyelmeztetést?
  Másik, Önök mint pénzügyi szakmeberek, értenek a hálózatépitéshez is? Önök az itt elhangzott vádakat a cég ellen, megerősitik az esetleges birósági tárgyaláson is? Csak mert legegyszerűbb ily módon ide vonzani az érdeklődőket és eladni a saját szolgáltatásainkat, de vajon bármilyen bizonyitékkal tudnak szolgálni, ami Magyarországot illeti? Ha esetleg a cégnek jelentjük az Önök oldalát, hajlandók lesznek kitartani a véleményük mellett továbbra is?
  Köszönöm

  • Szendrei Ádám február 6, 2017 at 9:34 du. - Reply

   Linket tettem rá. A külföldi figyelmeztetések menüpont alatt található. Nincs véleményem a cégről, mindenki ítélje meg maga. Szerintem közhasznú megírni az ilyen sztorikat, és nem hiszem, hogy az olvasók érdekét szolgálná bármilyen peres ügy. Ha a cikk valótlan állítást tartalmaz, akkor természetesen javítjuk, ehhez elég egy email is :).

  • Enikő május 25, 2017 at 11:40 de. - Reply

   Ez egy nagyon jó kérdés!

 2. Cseres Dani február 16, 2017 at 1:50 du. - Reply

  Ha jól olvasom, azt irja az MNB oldalán, hogy nem rendelkezik engedéllyel banki tranzakciók végzésére Ausztria területén. Ez pontosan így igaz, de én ebben nem látok semmi negatívat. Majd amikor eljön az ideje, terjeszkednek, ahogy azt pl Angliába is teszik. És ott már rendelkeznek engedéllyel. A Questrára viszont azt írja az MNB, hogy nem rendelkezik befektetési engedéllyel Belgium területén. Ez is igaz. De azt tudni kell, hogy a Questra nem foglalkozik befektetésekkel, csak továbbajánlással. Ez is azt bizonyítja, hogy hiányos információk vannak az oldalukon. Természetesen mindenkinek van joga véleményt alkotni, csak nem kell mindenben mindjárt a rosszat és az átverést látni.

  • Attila február 24, 2017 at 8:19 du. - Reply

   Bírósággal fenyegetőzik a Dani, de gondolkodni azt nem nagyon tud. Számos bedőlt rendszer és tömeges csalás után, íme megötszörözheted a vagyonod 8 hónap alatt, ráadásul munka nélkül. Ez igen. Ez aztán a lehetőség. Dani biztosan hisz még a télapóban is.

   Kedves Dani! Vállalja a felelősséget, ha a dolog mégis úgy végződne, hogy az emberek elbukják a tőkét is? Aki másokat beleránt ebbe a dologba, az feleljen teljes vagyonával, ha mégis bukó lenne végül a csodás lehetőség.

  • Laci augusztus 3, 2017 at 3:30 du. - Reply

   Te most kemény vagy. Majd nem leszel, amikor a befektetett pénzed elúszott.

 3. Regős János február 18, 2017 at 8:33 du. - Reply

  Itt egy jó cikk:

  Okuljon mindenki ezekből, ez egy piramisjáték.

  Kedves Dani – olvasd el ezt : https://www.fca.org.uk/news/warnings/atlantic-global-asset-management
  és nézd meg ezt is… : https://register.fca.org.uk/shpo_nosearchresultpage?search=Atlantic+Global+Asset+Management

  Sokáig lehet húzni a kifizetéseket és a hitet, h 1 év után visszakapod a pénzed 200-300%os haszonnal…. de nem.

  http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/10_orult_piramisjatek_ami_tomegeket_tett_foldonfutova.244250.html

 4. József február 20, 2017 at 10:09 de. - Reply

  Akkor azért nem árt azzal is tisztában lenni, hogy jelenleg nincs engedélye a Questrának Magyarországon sem, semmire! Bírósággal fenyegetőzik kedves Dani?
  Szerintem a bírósági eljárás pontosan jót tenne, mert végre a magyar hatóságok is felfigyelnének arra, hogy a Questra pénzügyinek látszó tevékenységet űz, ráadásul most már irodát is nyitottak. A továbbajánlás is pénzügyi tevékenység, hiszen kimeríti a pénzügyi tanácsadás fogalomkörét, ami törvényileg szabályozott, engedélyköteles.
  A Questra állítólagos 25 pénzügyi menedzsere pedig nem létezik. Érdekes módon egyiküket sem lehet fellelni sem a Facebookon, sem a Linkedin-en, sem sehol. Az viszont kiderül, hogy némelyikük fotója bizonyíthatóan lopott, tehát valamelyik internetes fotó adatbázisból származik. Azt hiszem a bíróságnak könnyű dolga lenne, szóval ne akarjon itt bírósággal fenyegetőzni. Biztosan érdekelni fogja az MNB-t ha valaki végre jelzi nekik a veszélyt.

  De nem is kell megvárnunk a bírósági eljárást. Még mielőtt ennek a weboldalnak az adminját tovább fenyegetné jelzem, hogy nem tartozom hozzájuk. Ez a saját véleményem, amit egy több órás netes nyomozgatás és az üzletben résztvevő emberekkel történt beszélgetés után alakítottam ki.

 5. refused február 24, 2017 at 4:41 du. - Reply

  Bíróság? Hajrá…:)

 6. Hehe február 25, 2017 at 7:25 du. - Reply

  Ez egy nagyon jól átgondolt történet, ha nem átverés akkor kár, hogy nem nekem jutott eszembe, ha átverés szerintem akkor is működik egy darabig és mivel a kifizetések tényleg jönnek kihúzza az 1 évet már megérné 😉

 7. atompapa február 26, 2017 at 8:46 du. - Reply

  Úgy tűnik nagyon bátrak, már irodát is nyitnak pesten:

  http://www.nagyifogyas.hu/2017/02/nyilik-az-elso-questra-world-iroda.html

  • Enikő május 25, 2017 at 12:01 du. - Reply

   Nem baj, hogy a belinkelt oldal egy Biocom-os termékhirdető oldal? 😀

 8. Monika március 16, 2017 at 2:36 de. - Reply

  Kedves Attila ,Jozsef es a tobbiek ugyan aruljak mar el honnan ilyen jol informaltak?Okosnak akarnak latszani es kozben a butasagukat fitogtatjak ha nem igy lenne akkor tudnak mi a kulombseg a tovabbajanlas es a befektetesi tanacsadas kozott.Ugy egyaltalan honnan vettek az informacioikat ? Ha fuggetlen penzugyi tanacsadokkent ilyen cikket irnek sirva szaladnek vissza az iskolaba mert ezek szerint az alapokat sem sikerult lerakni ebben a tudasban. Ha piramis jatekrol beszelunk akkor hogyan beszelhetunk befektetesrol es hozamrol.Egyetertek a Danival mindenben,igen kell ,hogy a birosag hozzon dontest mert ez ahogyan ok probalnak ugyfeleket szerezni ez a mod kimeriti a ragalmazas es az emberek felrevezeteset a torvenykonyvben. Igen, szerintem is szukseges ,hogy vallaljak azert a feleloseget azekert a fars informaciokert amiket itt leirtak es embereket felrevezettek az okbol ,hogy ok a weboldalukra tobb forgalmat generaljanak es ez altal anyagi bevetelre tegyenyek szert.
  Sajnalom oket ha csak ilyen aljas modon tudnak ervenyesulni.

  • .., március 17, 2017 at 1:16 du. - Reply

   Kedves Mónika, önmagának mond ellent. Először csak azt írja továbbajánlás, és nem is befektetési tanácsadás. Majd később önmagát leplezi le, amikor számonkéri a szerzőn, hogy itt befektetés és hozam van, tehát nem piramisjáték.
   Az igazság az, hogy egyáltalán semmit nem lehet arról tudni, hogy pontosan honnan jön a heti hozam! Milyen pénzügyi tevékenység (szolgáltatás?) termeli ki ezt?
   Jobb ha tudja továbbá, hogy a magyarországi törvények alapján pénzügyi szolgáltatás közvetítése is pénzügyi szolgáltatásnak minősül.

 9. István március 16, 2017 at 1:05 du. - Reply

  Az igazi probléma nem a Cég: az remekül elműködik a nagyvilágban. Természetesen van haszna és azt csinál, amit akar, sőt! Befektetőket csábít magához méghozzá igen magas hozam, kamat, illetve kamatos-kamat ígérettel. Ha van kuncsaftja, ezzel nincs baj, szerintem, ez az ők dolguk. Magyarországon viszont, aki ezt továbbadja,, tehát hálózatot épít, szponzorál, stb, az jogosulatlan pénzügyi tevékenységet végez, ugyanis illegális betétgyűjtést hajt végre egy betétgyűjtési engedéllyel nem rendelkező külföldi vállalat számára. Ez büntető jogi kategória. Ha a cég kereskedelmi vállalat lenne, ( mindegy mit ad el) akkor az egész törvényes és azt csinál amit akar, de amíg nyilvánvalóan, és kijelentetten hozamot ígér, addig bármilyen tovább ajánlás Magyarországon büntethető. Nem is a Cégnek fog neki ugrani az ügyészség, hanem a benne dolgozó magán embereknek.

 10. Szendrei Ádám március 20, 2017 at 1:53 du. - Reply

  Akkor szerintem erről ennyit:

  http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/a_quaestor_utan_itt_a_questra_eljarast_inditott_az_mnb.12.245715.html

  Úgy bírom, hogy ahány ilyen átverés, annyiszor jönnek a nagyon okosak és ők megmondják, hogy mindenki más hülye.

 11. József március 27, 2017 at 10:13 de. - Reply

  Jól van, Dani is eldugult végre. A tények kérem, makacs dolgok.

 12. Gyurkó április 4, 2017 at 10:22 de. - Reply

  A Questra illegális csalás, a befektetéssel egybekötött életbiztosítások, pedig legális csalások. Az elsőnél 1 év után jön a meglepetés, a másodiknál pedig amikor likviditásra van szükségem. Vásároljatok Aranyat, ahogy azt az államok is teszik. Mielőtt pedig bárki az árfolyamával jönne az nézze meg az USD/HUF alakulását. Amit pedig a tőzsdei árat illetia bankok egymás között évi 4.5%-os EUR értéknövekedéssel számolnak, független a világpiaci ártól. A másik, hogy fedezet és nem befektetés. A 3. pedig, hogy legalább megvan.)

 13. gastelum április 8, 2017 at 3:46 du. - Reply

  There has long been know all about it lahoree – http://scamquestra.com/en/ In the Kazakhstan law enforcement agencies are investigating the activities of fraudsters from Ukraine, and the statements went to Spain, Germany and the EU. Not long fraudsters to steal money left.

 14. Mától Lajos április 30, 2017 at 10:32 du. - Reply

  A Questor, Budacash rendelkezett bankfelügyelet engedéllyel és betétbiztostási alappal?

  • Szendrei Ádám május 1, 2017 at 8:49 de. - Reply

   A betétbiztosítási alap (oba) a bankbetéteket biztosítja. Egyik sem gyűjtött betétet. Rájuk a beva vonatkozott. De a questor kötvény más tészta, ott maga a befektetéssel is gondok voltak, amire egyik garanciának sem kellett volna alap esetben fizetnie.

 15. Mától Lajos május 1, 2017 at 9:29 de. - Reply

  Értem … 🙂

 16. GZs május 5, 2017 at 5:03 du. - Reply

  Ez az eredménye annak, ha meg van engedve mindenkinek a hozzászólás joga. A hitetlenek vigyék valamilyen remek bank vagy biztosítói termékbe a pénzüket. Valószínűleg bele sem gondolnak abba, hogy a remek kötvény ígéret miatt az ügyfél a pénzének a felügyeleti jogáról lemondva, a pénzpiaci szereplők mekkora hasznot húznak a betétjeikből, megtakarításaikból. Kb annyit, amennyit az AGAM hoz. Fintech cégként a költségek kiadások vajmi kevesek. Az Unit linked 8 év után sem tudja odaadni az ügyfelének a befizetett összeg 80%-át, az AGAM pedig 5 hónap alatt kifizeti a teljes beáldozott összeget. Akkor ki a csaló?Gondolom, akik húzzák a szájukat csórók. 😀
  A többi meg megy utánna.
  Elárulom, h az életben minden kockázatos. Egy új autó vásárlása is, ráadásul az garantáltan pénzvesztéssel jár, főleg, ha összetörik és nuku casco. Sőt, az életünk is egy nagy kockázat, ami mellesleg jó messzire van nyújtva. Sokan csak a minimálbér vagy afelett dolgoznak azaz alig termelnek az életük során hozamot. Lakáshitelre vásárolt ingatlan? Mennyit fizet vissza a banknak? A bank pedig FOREX ügyletet játszik a devizahitel szerződés mögött? Uraim, hölgyeim? Mi van Önökkel?

 17. Fisu május 11, 2017 at 1:37 du. - Reply

  Annak idején az emberek tömegével vettek fel devizás hiteleket a korrekt megbízható Bankoktól.
  Tudjuk már hány különféle csalás volt megvalósítva 1-1 szerződés kapcsán. A bankok miért vertek át készakarva mindenkit ?
  Forintos hitelekkel kapcsolatban is adtak ki egy nyilatkozatot Jogosulatlanul levont kamatösszegek miatt.
  Papíron leírva bevallották, hogy Jogosulatlanul jártak el. – igaz törvény kötelezte őket különben sohasem tudjuk meg.
  Miért van az hogy ha leköti az ember a pénzét a Bankban egy évre akkor 2%-ot fizetnek?
  Ha kölcsönt akarunk felvenni akkor minimum 10% évekig.. vagyis összesen 50-80% -kal több pénzt kell visszafizetni a felvett összeghez képest. Furcsa…

  • Szendrei Ádám május 11, 2017 at 2:04 du. - Reply

   Nagyon érdekes amit mondasz. Úgy tűnik ebből, mintha szerinted több kamatot kellene, hogy adjanak a betétekre, és kevesebbet kérniük a hitelekre. Olyan, mintha azt gondolnád, hogy a banknak valamilyen kötelezettsége hitelt adni, vagy betétet kihelyezni. A helyzet az, hogy a bank egy üzleti vállalkozás, és ő megszabhatja, hogy mennyi kamatot ad / kér. Innentől kezdve a piac hatázozza meg, hogy mennyi a kamat. (Érdemes egyébként összehasonlítani a bankok ajánlatait, mert nagy eltérések is lehetségesek.)

   Neked nem kötelező betenni a betétbe a pénzed és nem kötelező hitelt sem felvenned. Ahogy egy drága étterembe sem kell beülni, úgy a kölcsönt sem kell elfogadni. Az miért van, hogy a ruhabolt a nagykertől 20%-os áron veszi a ruhát, de utána drágábban adja el neked? Azért, mert profitot akar szerezni.

   Éppen ezért a betéti kamat nem lesz magasabb, mint a hitelek kamatai, hiszen az olyan, mintha a ruhabolt olcsóbban adná el neked a ruhákat, mint amennyiért veszi. + Ezt még hirdetné is, alkalmazottat tartana fent, helyiséget bérelne, stb.. A Bank pénzt vesz és pénzt ad el. A pénz ára a kamat. A bank a kamatkülönbözetből él. A bank egy cég, egy vállalkozás, aki bizonyos áron bizonyos szolgáltatást nyújt. Annyiért adja, amennyiért megveszik!

   Szerencsére nem kötelező igénybe venni a bankok ezen szolgáltatásait :). A bankbetéteknél jobb helyen van jelenleg állampapírban a pénz, hitel helyett pedig javasolt inkább megtakarítani, és abból finanszírozni a nagyobb kiadásokat.

 18. Péter május 12, 2017 at 10:48 de. - Reply

  Kedves egybegyűltek!
  Mivel egyikünk sem lát a jövőbe, így nem tudjuk mi várható.
  Sok, sok és rengeteg a rosszindulat a mai világban… Ha picit félretennénk a fröcsögést, akkor messzebbre jutnánk, szerintem ezt a legbutább ember is belátja. Ezen kívül az oly sokak által használt bankok, nyudíj megtakarítás, életbiztosítás, stb. ugyan nem piramis játék? Ki az, akit állam bácsi nem lopott meg a nyugdíj megtakarításával? Akkor nem beperelhető az állam, hiszen piramis játékot folytatott? Mi van a biztosításokkal? Amikor azt ígérik, hogy fizetnek, de maikor kell akkor csak alamizsnát kap az ember? Meg jah az nem úgy volt és mi nem arra gondoltunk? Ha lejár egy biztosítás és nem történik semmi biztosítandó? Az lopás vagy valódi szolgáltatás? S mégis mit szolgáltatott??
  Szóval olyan dolgok történnek a világban amire fel sem figyelünk és mégis pocskondiázzuk, ha valami új kerül a képbe. Nem tudom – még egyszer mondom – hogy ennek mi lesz a kimenetele, de azért valljuk be ahol pénz mozog ott van korrupció is, de van jó szándék is. Az mindenkinek a saját korlátja, ha nem érti meg, hogy egy cég jövője abban rejlik, ha kölcsönösen elégedett az ügyél és a szolgáltató is. Ilyen pl. a hálózatépítés. Azért ha valaki nem lát bele az MLM-be annak elmondom, ha így lenne felépítve majdnem minden üzleti modell sokkal elégedettebb és motiváltabb munkáltatók és munkavállalók lennének. És a világ is boldogabb lenne 😉
  Arról nem beszélve, hogy a bíróság mit mondd ki?
  Komolyan… De most komolyan… Nézzen már mindenki magába. Mit vár a bíróságtól? És mindegy, hogy A-t vagy B-t mondd, ha nem úgy lesz, akkor mi lesz? Akkor bepereli őket? Jézusom… A BAJ AZ, hogy a felelősséget megint másra toljuk át. Mert a bíróság azt mondta, hogy… Nem!!! A döntéseinkért MI magunk vagyunk a felelősök! Az a szégyen, hogy ma senki sem mer a döntéseiért felelősséget vállalni! Még saját magáért sem vállal… De ez már nem ide tartozik, csupán ez a kulcsa annak, hogy a világ más legyen. A felelősség!!!!!!!

 19. Gyorfi Tibor május 23, 2017 at 8:46 du. - Reply

  Koszonom az informaciokat. Hol tudok regisztralni az atlantichoz, van befektetni valo penzem, es ugy latom mas oldalak kommentjeibe hogy hetente fizet a ceg. Szoval en adok neki esely, jo hozamot iger.

  • Szendrei Ádám május 23, 2017 at 8:57 du. - Reply

   Hahaha, ez komoly? 😀

   • Gábor május 28, 2017 at 9:55 de. - Reply

    Ez itt a reklám helye 😀 xD

  • verona június 11, 2017 at 7:54 du. - Reply

   üdv.nálam 🙂 En Ausztriaban léptem be az üzletbe,látva az ismeröseim pénzei mennyi hozamot termelnek.Szép napot .

   • Szendrei Ádám június 11, 2017 at 8:16 du. - Reply

    Gratulálok 🙂

 20. Szakál Barna június 12, 2017 at 8:48 du. - Reply

  Sziasztok, én a hülyézések helyett ajánlanék egy megoldást. Ott nálatok Magyarországon ha jól tudom NAV-nak hívják az adó és pénzügyi hivatalt ami segíthet a döntésben nem?

  Egyik hozzászólásban láttam és tényleg így is van hogy az MLM a legjobb jutalék rendszer a világon nem hiába kezdi egyre több cég használni!

  Én is mint hétköznapi ember csak ilyen rendszerben látom a kiutat, itt elértem egy hasonló történethez már sikerem volt amikor találkoztam a Sciennet-el. Amit sokan tudják a hírekből adó csalásért bezárattak. Amit már kevesebben tudnak, hogy nem a cég volt ebben az esetben a hibás hanem az emberek és engedték az újabb működést más néven. Ezzel csak annyit akartam, hogy nem minden rossz ami annak látszi és fordítva! Senkit nem kell lebeszélni valamiről hanem segíteni a tisztán látásban! Minden ilyen dologhoz úgy kellene hozza állni, hogy alkotni nehezebb mint rombolni, így az elsőre kellene több hangsúlyt fektetni!

  Ja a sport fogadás a legkecsegtetőbb befektetés és a legnagyobb kockázattal járobb is! Ott még tudjuk is a bunda botrányokat és mégis oda pumpál minden ember legtöbb pénzt! Mégsincsenek hasonló cikkek róla miért?

 21. Zsuzsa július 2, 2017 at 4:18 du. - Reply

  Én úgy tudom, hogy nem muszáj továbbajánlani, lehet csak a saját pénzzel „befektetni, beszállni”.

 22. Zsuzsi július 5, 2017 at 7:46 du. - Reply

  Ukrainaba nem fizet a Questra, befektettem is tiszta atveres! Nemetorszagba is mar nem fizet a Questra!

 23. Janos július 14, 2017 at 2:40 de. - Reply

  Sziasztok!
  Olvastam ezeket a hozzaszolasokat es erdekesnek talaltam.En azt gondolom mindenkinek meg lehet a velemenye
  a Questra-rol es Atlanticrol. Kinek ilyen kinek olyan. En 7 honapja vagyok ebben az uzletben es en szemely szerint
  vallaltam a kockazatot.Tudtam hogy hova teszem a penzem. Akik ebbe vagy hasonlo uzletbe belevagnak azoknak tisztaban
  kell lenniuk azzal hogy kockazattal jar.
  Sajnos csak egy prezentacio alapjan itelik meg a ceget es nem latnak bele a mindennapokba hogy mi zajlik a szinfalak mogott
  En mar eleg jol ismerem a ceget.Minden heten pontosan fizet mindenkinek. Kedves Zsuzsi legyszives kerdezd meg azt a szemleyt aki megmutatta ezt az uzletet hogy miert nem fizet Ukrainaban es Nemetorszagban. Elobb legyel tisztaban az informaciokkal utanna mond hogy nem fizet a Questra. Ez a baj hogy nincs eleg informaciod de ha O nem tudja en szivesen elmondom hogy miert nem fizet szerinted Egyetertek az embereket informalni kell hogy hova teszik a penzuket es hogy ez mivel jarhat. A ceg nem 6% -ot iger minden heten ez baromsag..A szazalekokat az elozo evek eredmenyei alapjan egy intervallumban hataroztak meg es azert irjak hogy csak tajekoztato jellegu mert az is , mert valtozik.A szamologep is az nagysagrendileg mutatja meg hogy milyen osszegek kerulhetnek elszamolasra hetente.
  Ennél a lehetőségnél 300-500%-os profitot ígérnek 7-8 hónap alatt???ezt nem tudom honnan szedte a cikk iroja de ilyet sosem mondott senki de egesz jol hangzik 🙂 . Akarhogy is alakul ennel a cegnel en mindig megkaptam a penzem hetente orulok neki hogy ennel a cegnel lehetek. Az MLM resze egy kicsit messze all tolem de megmutattam egy ket baratomnak es nekik tetszett az otlet. Ha en bukom a penzem az enyem volt en kerestem meg es senkinek nem tartanak pisztolyt a fejehez hogy belepjen.A minap olvastam egy brit ujsagban egy hirdetest egy Befektetoi ceg hirdetett es a hirdetes aljan ott volt kis betuvel hogy a befektetett penz megsokszorozodhat de el is veszitheti az egeszet az ugyfel. Korrekt figyelmeztetes!!
  Nem is tartalak fel tovabb benneteket tovabb mert ezt meg lehetne ragozni kontra ellen kontra de nincs tul sok ertelme.A keplet egyszeru aki el akar indulni ezzel az uzlettel az elindul aki meg nem az nem.
  Hozzaszolasommal remelem nem bantottam meg senkit
  Udv Mindenkinek

  • Katalin július 25, 2017 at 12:20 de. - Reply

   Teljes mertekben igazat adok neked.En 5 hónappal ezelőtt, fizettem be az összeget, es mar ki sem tudom venni a kamatot….zaroltak.(Olaszorszag)

 24. Róka július 16, 2017 at 2:58 du. - Reply

  Valaki csak annyit mondjon meg ha beteszi a bankba a pénzét az honnan tudja honnan jön rá a kamat? mire fordítja a bank?
  A Tesco Lidl minden nagy kereskedelmi multi cég valami szinten mlm vagy piramis!
  Meg ki a rákot érdekel ha 2 éven belül csődbe megy a pénzem hozza vissza amit befizettem utána nyugodt vagyok ha kiveszem amit befizettem!
  Senki nem mondta hogy ez egy munka helynek minősül!
  Mindenki annyit tesz be amennyit nem sajnál ha elvész ha azt nézed másra is elmegy a befizetett összeged és nem termel semmi hasznot!
  Az MNB töl megkapja a pénzügyi engedélyeket utána sírjon a sok kis ellent mondó fikázó emberke!
  Meg ha nincs benne valaki az hogyan tudja fikázni a céget! gyáva embernek nincs hazája!
  Ez is olyan mint pl valaki nem kóstolta a tök főzeléket és azt mondj fújj nem jó még nem kóstoltad ne nyilatkozz! hallgass arra aki kóstolta!

  • Vegas július 23, 2017 at 6:35 de. - Reply

   Nem kell ahhoz belépni hogy tudd, csalás az egész.
   Logikus gondolkodással kb. egy perc alatt rá lehet jönni.
   Majd pont a józsibácsiknak meg az erzsinéniknek az apránként összeszedett párezer euróira fog a cég többszáz százalékos hozamokat fizetni, amikor a világban többezer millió dollár kering befektetésre várva hogy betolják oda, ahol csak pártized százalékkal több hozamot kapnának érte a nagybefektetők, mint a piaci átlag.
   A hülye sorosgyuri (meg a többi mágnás) miket küzd azért, hogy évente 15-20 százalékkal növelje a vagyonát!
   Tiszta hülyék hogy nem a questrába tolják a pénzüket, ahol évi többszáz százalékot kapnának, ugye?
   Vagy az van, hogy ezek nem hülyék és azért nem tolják bele a pénzüket mert pontosan tudják, hogy csalás az egész.
   Az ilyen cégek mint a questra, a pénzügyi analfabétákat célozzák meg és nem a nagybefektetőket. Tudják, hogy azok dörzsöltek és nem lehet átverni őket.
   Az is érdekes, hogy a questra KORLÁTLANUL képes tőkét befogadni.
   Úgy látszik korlátlanul képesek befektetni.
   Na persze…

 25. room_101 július 18, 2017 at 6:29 du. - Reply

  Nagyjából lexarom, hogy csalás, pilótajáték, vagy honnan szerzik a profitot. Mikor befektettem, tisztában voltam az összes kockázattal, és azzal is, hogy az egészet bukhatom.
  De jó hír, hogy a befektetett összeget már kivettem, innen kezdve tiszta haszon, ami jön, (ameddig jön).

 26. R. augusztus 13, 2017 at 5:55 du. - Reply

  Már borult is a mesevilág…. várható volt bár bíztam benne elmegy vagy 2-3 évig 😀

  Gyura Atilla és Hörömpő Andrea ti lesztek az ország új kedvencei… kíváncsi lennék hány embert károsítottatok meg….

 27. Rose augusztus 15, 2017 at 2:42 du. - Reply

  Miért? mi történt aug.13-án?

 28. Waverider augusztus 17, 2017 at 2:10 du. - Reply

  Sziasztok! En egy trader vagyok es evekig tanultam hogy most sikeres lehesek ebben. Rettento nehez volt es vesztettem majdnem 400 ezer forintot mire megfordult a kocka es profitot kezdtem rendszeresen termelni. Amit ez a ceg ajanl az nem lehetetlen hisz en hozzajuk kepest sokkal nagyobb hozammal is tudok dolgozni. Viszont en sem vagyok abban biztos miutan utana neztem ennek a cegnek hogy teljesen legalis vagy hogy nem piramis jatek-e hisz A BANKOK ILL CEGEKHEZ ES A PIACHOZ KEPEST IS SOKKAL NAGYOBB HOZZAMOT IGER!! Mar hogy ha csak a piaci szereploket tekintem mar azokat kenterbe veri! Egyedul a valodi tozsdeseket nem az az a valodi Tradereket nem. Mar most egyedul is kepes vagyok 1 honap alatt 25-5-%-os hozamot elerne. De ehez tudas kell!! Konyveket olvastam strategiakat tanultam meg, elemzeseket stb….

  Ha en segitenek az embereken akkor biztos hogy nem igy hanem teljesen legalis modon!!! Hisz van penzuk miert ne tudnak mindenhol bejelenteni legalisan ?

 29. Az egyszeri ember szeptember 3, 2017 at 8:12 du. - Reply

  Ennyi negatív és buta embert már régen láttam, akinek nem tetszik ne vágjon bele, ez ennyire egyszerű. Egyébként nekem lassan 1 éve fizet a cég és nem tudom ki honnan veszi, hogy vége van, mert nincsen 🙂 Gyura Attilának és Hörömpő Andreának semmi köze senki megkárosításához. Ha valaki bukik az csakis saját magának köszönheti. Ez egy kockázati tőkebefektetés aminél az is benne van a pakliban, hogy elveszíted a pénzed, de aki nem mer az nem is nyer!
  Beszélnek itt jópáran össze- vissza, de abból látszik, hogy fogalmuk sincs semmiről. Sokan beteszik a pénzt, de azt sem tudják mibe és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy foglalkozzanak vele legalább néha egy kis időt, mert ha foglalkoznának vele akkor nem írnának ilyen hülyeségeket, hogy nem fizet a cég, meg ,hogy zárolták a fiókomat. Néha olvasni kéne a híreket akkor tudnának mindenről! Az MNB eljárást indított? Naná, nekik aztán marhára nincs szükségük ilyen cégekre akik az ő konkurenciájuk lehet és simán tönkre mennének. A bankok a legnagyobb tolvajok, mert ugyanazt a hozamot tudják amit az Atlantic, csak megtartják maguknak, de nem sokáig, mert a jövő már nem az ő játékterük lesz!
  Egyébként ilyen emberek, mint ennek a cikknek az írója is, mindig voltak és lesznek is, minden cégre írnak ilyet összetákolt hazugságokat, pontosan azért, hogy nagyobb legyen a látogatottságuk. Én is tanultam ezt a marketing módszert, keress egy felkapott céget és írj róla egy : Miért átverés? Című cikket, közben pedig tereld a Te bizniszedre a népet. Egy szónak is száz a vége én már megnégyszereztem a pénzemet ennél a cégnél és ha bármikor bebukna akkor sem hibáztatnék senkit, mert ÉN döntöttem úgy, hogy befektetek és senki más! Ahogy egy előttem szóló is írta, felnőtt emberek vagyunk vállaljuk már a fellelőséget a tetteinkért!

 30. nevem senki szeptember 18, 2017 at 12:39 du. - Reply

  Hihetetlen mennyi buta ember van a világon. Tapasztalat nélkül véleményt írnak. Még azt sem tudja leírni, hogy Attila. Vicc amit egyes emberek művelnek. Igaz most nem rég volt leállás de mindennek oka van. Leálláskor se ki se be nem lehetett fizetni. Volt aki azert volt Mérges mert nem tudott pénzt ki venni volt aki azert mert nem tudott befizetni! Cég váltás volt ezért volt leállás de mar egy ideje minden megy tovabb ahogyan eddig. MNB helyében én sem engedélyezném ezt Magyarországon mert akkor rengeteg bank bedőlne mert az emberek 100ai 1000ei vennének ki a pénzüket a bankból és raknanak ebbe az üzletbe.

  • Szendrei Ádám szeptember 18, 2017 at 12:41 du. - Reply

   Az első mondatoddal tökéletesen egyetértek 🙂

 31. nevem senki szeptember 18, 2017 at 6:38 du. - Reply

  Ádám mond mivel nem értesz egyet! Szlovákiában és Németországban folyamatban van a legalizálás. Alngliában már jó ideje legális meg még van pár ország ahol legalis (nem tudok pontos listát). Tény hogy nagy a kockázat de ezt az az illető vállalja aki bele van. Senki nem kényszerít senkit. Itt nem kell házalni konferenciákra járni. Mindenki saját magának csinálja ha akarja. Idehaza ez a fajta hálózat építés tiltott. Jómagam is saját magamnak építem és nem viszek bele senkit. Aki akar ugy is belép, aki meg nem akar kockáztatni úgyse fog belépni ez ilyen egyszerű. Senki nem tudja megjósolni hogy mikor fog bedőlni de amíg működik addig nagyon sok embernek jol jon ez plusz jövedelem. A magánnyugdíj pénztár is bedőlt amire senki nem szamitott és nem egy ismerősömnek igen sok pénze veszett el. Ha ezt az emberek tudtál volna hogy el vehetik akkor nem fizetik. Amíg olyanok írnak akiknek fogalmuk sincs róla vagy esetleg akiket bele vittek és át lettek vágva vagy épp nem foglalkoznak vele azok inkabb jobb ha nem nyilatkoznak. Az üzlet működik és rengeteg az elégedett ember. Nagyon minimális foglalkozást igényel!

 32. Gábor október 26, 2017 at 2:38 du. - Reply

  Kedves nevem senki! Tanulj meg írni… Elég értelmetlen mondatokat írtál. Nemismerem a rendszert és nem is akarom ismerni, de ez egy akkora baromság! Valószinű az itt +-at hozzászólok is ebben a rendszerben nyomulnak, sok sikert, de ha ez akkora nagy üzlet lenne nem itt kellene erről beszélgetni… Már réges régen mindent ember ismerné. Sőt még Mészáros Lörinc is ebbe a cégbe fektetné a pénzét….

 33. Sandor november 8, 2017 at 12:59 du. - Reply

  Szep napot mindenkinek. Csak egy frisss hirt szeretnek kozolni es elnezest, hogy nem hasznalok az ekezeteket. Sajat tapasztalatomat szeretnem megosztani.
  Ez evben marciusban fizettem be az elso dijat es nagyon jol jottek a heti kifizetesek, majd egy nagyobb osszeget is befizettem, szeptember 22 ig jol fizetett de viszont most mar nem csak nekem hanem mindenkinek megszoritottak a kifizetest. MInden 3-4 penzkikeresbol csak egyet teljesitenek. Akik nagyon jol terjesztik es sok embert hivnak be az Atlantic halozatba azoknak rendesen fizetnek. Aki befektetett de csak a teljes osszeg megterules utan szeretnenek ujabb csomagokat fizetni azoknak nem fizetnek sajnos. Minden uj orszagba eljatszak ezt, az elejen fizetnek, hogy az emerek kapjak be a horgot aztan leall a kifizetes.
  MOst jon a kep ha megengedi a rendszer, hogy bizonyitekot is tegyek ki.
  De sajnos nem lehet, ugy h ha barki erdekel csak szoljon es egy printscreent atdobok.
  EGyszoval atveres es ne menj bele, kiveve ha jo marketinges vagy es sok embert berangatsz a halozatba.
  DE ok meg rosszul fognak jarni :)))
  Mindenkinek csoda hetet.
  Sziasztok

  • Szendrei Ádám november 8, 2017 at 1:05 du. - Reply

   Köszönjük, hogy megosztottad. Sajnos nem lepődök meg, kíváncsi vagyok a nagyszájúak, akik itt is próbálták promózni, most mivel védik majd a becsületüket.

Leave A Comment