Rólunk 2017-02-13T21:13:56+00:00

A honlap célja, hogy mindenki aki itt felteszi kérdését a legjobb pénzügyi terméket kapja és a legjobb döntést hozhassa meg. A pénzpiac tele van ügynökökkel, értékesítőkkel, akiknek érdeke, hogy eladja a terméket, amiért fizetik. Ezt hívják szép szóval “ingyenes pénzügyi tanácsadásnak”.

Sajnos a feltételek annyira bonyolultak, hogy kutatások bizonyítják, az átlag embernek egyszerűen nincs ideje mindent mérlegelni. Persze, hogy nincs. Ha mi akarnánk autót venni, ugyanúgy nem értenénk a szakkifejezéseket, és egy talpraesett értékesítőnél valószínűleg az első adandó alkalommal megvennénk az autót. Később persze kiderülhet, hogy egy olyan alkatrész hibásodott meg, amiről addig még nem is hallottunk.

Csak a pénzügyekben ennél még sokkal nagyobb a tét. Itt több tíz éves elköteleződésekről van szó, 15-20 éves hitelekről, súlyos milliókról. Ha valaki egyszer rosszul dönt, azt a fiatalsága, a boldogsága bánhatja, és itt már nem csak a pénzről van szó. Az életről, az élet útjáról, a nyugalomról, és mindenről, ami a jobb anyagi körülményekkel jár.

A honlap 2013-ban még egy hagyományos blogként indult. Ahogy egyre népszerűbb lett, egyre többen kezdték el megfogalmazni egyéni kérdéseiket és küldték el, hogy segítsük megtalálni a választ.

A korábbi oldal viszont egy ingyenes blogon futott, ami nem tette lehetővé a kényelmes kérdezést, ezért körülbelül egy évvel a blog megalakulása után, 2014-ben új környezetet hoztunk létre a szolgáltatásnak. Immár a csapat is bővült és egyre többen keresnek meg bennünket ahelyett, hogy az interneten próbálják meg meglelni egyedi esetükre a választ.

Szakirányú végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Kérdéseddel bizalommal fordulhatsz hozzánk, mindent megteszünk, hogy precíz, pontos és kielégítő választ kapj.

Cserébe annyit kérünk, ha elégedett vagy a szolgáltatásunkkal, ajánld azt másoknak is.

Kérdezz minket pénzügyekben

Küldd el a kérdést, amire választ szeretnél kapni:

Kérjük, írd meg, hogy mire szeretnél választ kapni!
Kérjük, add meg a vezetékneved!
Kérjük, add meg a keresztneved!
Kérjük, add meg az e-mail címed!
Kérjük, add meg a telefonszámod!
Kérjük, fogadd el, ez törvényileg kötelező!