Nyugdíj megtakarítás akció 2017 2017-11-07T20:47:52+00:00

Hozd ki a legtöbbet a nyugdíjadból, már 2017-től!

Vegyél részt a kizárólag követőinknek fenntartott VIP nyugdíj tanácsadáson, és 169.900 Ft értékben adunk ingyenes segítséget!

Ez a levél talán a legfontosabb, amit a pénzügyeiddel kapcsolatban ma olvashatsz…

Bizonyára tudod, hogy a nyugdíj az első számú pénzügyi kérdés, amit mindenkinek meg kell oldania, ha nem akarja szegénységben tengetni majd nyugdíjas éveit…

Szőke László

Üdv! Szőke László vagyok, immáron 8 éve foglalkozom nyugdíjcélú megtakarítások összehasonlításával. Ezalatt az idő alatt több milliárd forintnyi nyugdíjvagyon sorsára volt rálátásom, és számos fontos tapasztalatot szereztem, amit veled is szeretnék megosztani…

Sajnos kizárólag az állami nyugdíjra támaszkodni olyan, mintha egy süllyedő hajótól várnád, hogy elvisz álmaid szigetére. Hiú ábránd, és életveszélyes!

A nyugdíjrendszer nem fenntartható, ez ma már nem kérdés:

A társadalom egyre öregszik, kevés gyermek születik, és a nyugdíjakat az aktív dolgozók járulékaiból fizetik ki. Már most is az állami kiadások legnagyobb részét a nyugdíjak teszik ki. Az idősek egyre tovább élnek, ami hosszabb nyugdíj kifizetést jelent, vagyis kevesebb pénzből kellene több nyugdíjast fenntartani.

Most viszont a legjobb helyzet állt elő, hogy elkezdd a megtakarítást, vagy kiegészítsd az eddigi megtakarításaidat. 

Ugyanis, ha még idén sikerült elindítanod a nyugdíjcélú előtakarékosságot, akkor az állam rögtön 20% plusz adó-jóváírást tesz az ez évi befizetésedre. Más szóval:

Minden idén befizetett 100 forintod után további 20 forintot kapsz az államtól “ajándékba”. És nem csak idén, de mostantól minden évben, ameddig fizeted a megtakarításodat!

SŐT MI EZT MOST MÉG KIEGÉSZÍTJÜK NEKED!

Fel szeretnénk hívni a követőink figyelmét a nyugdíjcélú megtakarítás fontosságára, ezért a következő néhány hétben “Nyugdíj heteket” tartunk.

Egy eddig soha nem látott akciót hirdetünk azoknak, akik most jelentkeznek hozzánk tanácsadásra:

A tanácsadás ingyenes, független és kötelezettségmentes.

A rajtunk keresztül szerződők a következő előnyöket kapják meg, amit SEHOL MÁSHOL:

  • Portfólió összeállítás szakértő által, amivel magasabb hozamot, biztonságosabban tudsz elérni + évente 1x ingyenes portfólió újrarendezés (Érték: 45.000 Ft – INGYEN)

  • Évente egyszeri ingyenes piaci körkép a befektetéseik állásáról, és javaslatok, hogy mit érdemes tenni, vagy mit sem. Ennek a szolgáltatásnak egyébként az éves díja 9.990 Ft lenne! (Érték: 10 év alatt 99.900 Ft – INGYEN)

  • Garantált 8,3% Extra hozam az első évben: egy havi díjat visszaadunk vásárlási utalványként, mely rögtön 8,3% pluszt jelent. Erre jön még rá az elért hozam, és a 20% adókedvezmény. Ez egy átlagos, 300.000 Ft-os éves szerződés esetén 25.000 Ft. (Érték +8,3% – INGYEN)

Az akció minimum 10 éves futamidejű, havi minimum 15.000 Ft-os megtakarításra vonatkozik.

ÉLEK AZ AKCIÓS TANÁCSADÁSSAL!

Vagy azt gondolod, hogy mindegy, mit választasz?

Ez a leggyakoribb, és legnagyobb tévhit!

A legjobb és egy közepesen jó nyugdíjcélú megtakarítás között végösszegben átlagosan 4-5 millió forint a különbség! Ennyit számít az elérhető hozam és a sok rejtett költség, amit a tanácsadók 99%-a inkább elhallgat.

Volt olyan ügyfél, akinél a tanácsadást követően megháromszoroztuk az elérhető nyugdíj kiegészítést:

Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik terméket és milyen befektetéseket választasz mellé, ezért mindent részletesen kielemzünk neked, és számokkal bizonyítjuk az állításainkat.

Több mint 180 nyugdíjcélú megtakarítást vizsgálunk folyamatosan. Mindegyikről tudunk mesélni, és bármelyiket választhatod. Mi nem a jutalékok alapján ajánlunk terméket, hanem azt javasoljuk, amelyik a legalacsonyabb költség mellett adja a szolgáltatásokat, amire szükséged van.

Ha érdekel az akciós csomag és a tanácsadás, akkor az alábbi gombra kattintva, az űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni! Az akció csak a követőinknek szól, tehát csak azok látják ezt az oldalt, akiknek elküldtük ezt a titkos linket.

Az év vége mindig nagyon húzós, ezért a helyek LIMITÁLTAK! Jelentkezz most, ha nem akarsz lemaradni! 

ÉRDEKEL A LEGJOBB MEGTAKARÍTÁS!

Ezt mind megkapod a velünk való konzultáció során:

  • 23 pénzintézet, több mint 180 megtakarítását hasonlítjuk össze, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat választod
  • Neked nem kell minden bank, biztosító, pénztár termékét ismerned, mi már leelemeztük őket helyetted
  • Időt és pénzt spórolsz azáltal, hogy alacsonyabb költségekkel tudsz megtakarítani, és segítünk Neked az ügyintézésben
  • Folyamatosan kapcsolatban maradhatunk, ha bármi kérdésed van, mi megválaszoljuk, nem kell az ügyfélszolgálatra telefonálgatnod
  • Nem értesz a befektetésekhez? Nem gond, mert mindent elmondunk, amit tudnod kell, és választhatsz, milyen kockázatú és hozamú számodra az ideális befektetés

  • Biztonságos megtakarítást szeretnél? Ez a minimum! Segítek megérteni a különböző kockázatokat, és megnézzük, hogy mit érdemes vállalnod, és mit nem. Te döntesz!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével, és szerezd meg a 169.900 forintot érő extra ajándékokat is:

Hogyan szólíthatlak?
Kérjük, add meg, hogy mikor születtél!
Kérjük, add meg a körülbelüli összeget!
Kérlek, add meg az e-mail címed!
Kérlek, add meg a telefonszámod!

Nagyon hasznos volt a teljes szolgáltatás csomag. A kollégáim csak irigykednek, hogy kedvezőbb megtakarítást indítottam mint ők. Örülök, hogy rátaláltam erre a megoldásra. Köszönöm!

Demeter Ádám

Nagyra becsülöm a gyors és hasznos információkat, amiket tőled kaptam. Nagyon megnyugtató, hogy tudom, van kihez fordulni segítségért, ha kérdésem van pénzügyekben.

Tarczi Dániel

Nem vagyunk pénzügyi zsenik, úgyhogy kapóra jött a szolgáltatás. Biztosan sokkal rosszabbul jártam volna, ha nem kérdezlek Titeket. Sok hasznos információt kaptam és most már nyugodt vagyok a nyugdíjamat illetően. Köszönöm Nektek.

Párkányi Katalin

RENDBEN VAN, KIPRÓBÁLOM!

Jelentkezz még ma, és beszéljünk egy kávé mellett! Garantálom, hogy meg fogja érni.

Üdvözlettel:

Szőke László

Szőke László

U.i.: Ne feledd, a 169.900 Ft-nyi plusz szolgáltatás csak akkor kapod meg, ha ezen az oldalon keresztül jelentkezel, mert ez csak a követőinknek szól. Óriási a hajrá év végén, és nem szeretnénk, ha lemaradnál.

U.u.i.: A legjobb nyugdíjcélú megtakarítással egy átlagos ügyfél 4-5 millió forintot tud hozzátenni a privát nyugdíjához. Jellemzően ezt a velem való konzultációval együtt nagyjából 3 óra ráfordítással meg tudod keresni. Az alsó hangon 1,3 millió forintos órabérnek felel meg, szóval hidd el, meg fogja érni.