Belegondolt már, hogy mi fog történni abban a pillanatban, amikor úgy dönt, visszavonul? A következő naptól kezdve nem kell dolgoznia, hirtelen sokkal több szabadideje lesz.  Képzelje el magát tizenöt év múlva, amikor itt az ideje, hogy szabad legyen, és végre tényleg azt csinálhatja, amit szeretne. Ekkor élvezheti élete munkájának gyümölcsét. Mit valósít meg először?

Emlékezzen vissza, mikről álmodott gyermekként?  Utazni, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy mikor megy haza? Addig maradni a forró tengerparton, vagy egy luxus hajóúton, amíg Önnek kedve tartja? Gyermekei kirepültek, magukról gondoskodnak, nincs senki, akire tekintettel kellene lenni, és semmi, ami megakadályozhatná, hogy bejárja a világot.

Fedezze fel Párizst, Tokiót, New Yorkot, vagy érezze az óceán hűsítő szelét, élvezze a tenger sós illatát, vagy másszon hegyet, és nézzen le a világra olyan messzire, amilyen messzire a szeme ellát. Önnek mi a legnagyobb vágya? Mi az, amit mindig is szeretett volna megcsinálni? Hová utazna először, ha leteszi a lantot?

Képzelje el, hogy miután visszavonult, lehetősége nyílik, hogy olyan dolgokat vigyen véghez, amik mindig is boldogsággal töltötték el szívét:

 • Könyvet írhat életéről, kalandjairól, tapasztalatairól
 • Tudományokat tanulhat, új készségeket fejleszthet
 • Nyithat egy horgászklubot, éttermet, sörözőt

Hogyan érhet el Ön is ilyen felhőtlen, boldog nyugdíjas éveket?  Bizonyára tudja, hogy ahhoz, hogy ezeket megvalósítsa, nem lesz elég az állami nyugdíja. Ez Önnek nem jelenthet akadályt. Íme, egy tény: ez lesz az utolsó esélye, hogy véghez is vigye álmait.

Az Önhöz hasonló, leendő gazdag nyugdíjasoknak dolgoztam ki egy egyedülálló programot, amely arról szól, hogy közösen tervezzük meg a gazdaggá válás útját és menetét, hogy az a lehető legegyszerűbb legyen. Miért fontos ez?

 • Azok a célok, amiket nem tűznek ki, nem valósulnak meg
 • Sok pénzügyi termék van, és itt mindent számításba kell venni
 • Tervet állítunk össze, ami garantálja a célok elérését
 • Megmutatom, hogyan lehet biztos abban, hogy végig is tud menni az úton

Nem lenne fantasztikus, ha tudná, hogy minden álma teljesülni fog?

STOP! Kérdezze meg magától, hogy ha lenne egy csomag, ami garantálná, hogy amit eltervezett, megvalósul, érdekelné?  Az igazság, hogy csak Önön múlik, hogy megteszi-e az első lépést.

A következő bekezdést olvasva rá fog jönni, hogy el kell, hogy kezdje felépíteni az álmait, méghozzá azonnal. A cikk végéhez közeledve valószínűleg ráérez majd, hogy mekkora pozitív változást fog ez hozni Önnek, és nincs mitől tartania.

Mit tartalmaz a Gazdag Nyugdíjas Turistacsomag?

 1. Két órás útvonaltervezés: Mit akar elérni, mennyi idő alatt, milyen kockázatokkal? (cél, tempó, terep)
 2. Pénzügyi térkép: Merre érdemes elindulni? Hol érdemes helyet foglalni?
 3. Első osztályú jegyek: szerződés a gazdag nyugdíjasok V.I.P. klubjába
 4. Útikönyv: Ha nehézségekbe ütközik út közben: „Végig is csinálod?” Ajándékkönyv
 5. Emlék oklevél: bizonyíték, hogy Ön is részt vesz a gazdag nyugdíjas túrán

Önnek mennyit érne meg, hogy nyugdíjas éveit gazdagságban töltse? Képzelje el, hogy tudja, gondtalan és nyugodt élete lehet. Ön mennyit fizetne érte? Milliókat, igaz? Ez nagy induló összeg lenne, bár nem hiába. Mégis, én egy jóval szerényebb összegben határoztam meg az indulást, amit nem nekem kell fizetni, hanem saját magának.

Belépő: havi 19.000 Ft-tól (ez teljesen az Öné marad)

Ne hívjon fel, ha úgy gondolja, hogy Ön a legjobb úton halad a gondtalan nyugdíjas évek felé.

Ha viszont szeretne javítani az esélyein, akkor hívja most, a 06-30-248-04-21-es számot, és valósítsa meg gyermekkori álmait.

U.i.: Minél később kezdi, annál magasabb árat kell fizetnie a cél eléréséhez. A díj az Öné marad, és még kamatozik is.

U.u.i.: Ön is szeretne kiemelkedni a nyugdíjasok közül, ugye? Megteszi magáért, a családjáért, hogy felhív, igaz?

Kérdése van? Vitatkozna? Írja meg kommentben, vagy nekem személyesen!

Tanácsot, véleményt kérne? Kérjen személyes, vagy ingyenes online pénzügyi tanácsadást!