A Jómódú Német Nyugdíjasok Titka – Hogyan Válhat Belőled is Gazdag Nyugdíjas Turista?

Belegondoltál már, hogy mi fog történni abban a pillanatban, amikor úgy döntesz, visszavonulsz? A következő naptól kezdve nem kell dolgoznod, hirtelen sokkal több szabadidőd lesz.  Képzeld el magad tizenöt év múlva, amikor itt az ideje, hogy szabad legyél, és végre tényleg azt csinálhasd, amit szeretnél. Ekkor élvezheted életed munkájának gyümölcsét. Mit valósítasz meg először?

Emlékezz vissza, mikről álmodtál gyermekként?  Utazni, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy mikor mész haza? Addig maradni a forró tengerparton, vagy egy luxus hajóúton, amíg kedved tartja? Gyermekeid kirepültek, magukról gondoskodnak, nincs senki, akire tekintettel kellene lenned, és semmi, ami megakadályozhatná, hogy bejárd a világot.

Fedezd fel Párizst, Tokiót, New Yorkot, vagy érezd az óceán hűsítő szelét, élvezd a tenger sós illatát, vagy mássz hegyet, és nézz le a világra olyan messzire, amilyen messzire a szeme ellát. Neked mi a legnagyobb vágyad? Mi az, amit mindig is szerettél volna megcsinálni? Hová utaznál először, ha leteszed a lantot?

Képzeld el, hogy miután visszavonultál, lehetőséged nyílik, hogy olyan dolgokat vigyél véghez, amik mindig is boldogsággal töltötték el szívedet:

 • Könyvet írhatsz az életedről, kalandjaidról, tapasztalataidról
 • Tudományokat tanulhatsz, új készségeket fejleszthetsz
 • Nyithatsz egy horgászklubot, éttermet, sörözőt

Hogyan érhetsz el te is ilyen felhőtlen, boldog nyugdíjas éveket?  Bizonyára tudod, hogy ahhoz, hogy ezeket megvalósítsd, nem lesz elég az állami nyugdíjas. Ez neked nem jelenthet akadályt. Íme, egy tény: ez lesz az utolsó esélyed, hogy véghez is vidd álmaidat.

Az hozzád hasonló, leendő gazdag nyugdíjasoknak dolgoztam ki egy egyedülálló programot, amely arról szól, hogy közösen tervezzük meg a gazdaggá válás útját és menetét, hogy az a lehető legegyszerűbb legyen. Miért fontos ez?

 • Azok a célok, amiket nem tűznek ki, nem valósulnak meg
 • Sok pénzügyi termék van, és itt mindent számításba kell venni
 • Tervet állítunk össze, ami garantálja a célok elérését
 • Megmutatom, hogyan lehet biztos abban, hogy végig is tud menni az úton

Nem lenne fantasztikus, ha tudnád, hogy minden álmod teljesülni fog?

STOP! Kérdezd meg magadtól, hogy ha lenne egy csomag, ami garantálná, hogy amit eltervezett, megvalósul, érdekelné?  Az igazság, hogy csak rajtad múlik, hogy megteszed-e az első lépést.

A következő bekezdést olvasva rá fogsz jönni, hogy el kell, hogy kezd felépíteni az álmaid, méghozzá azonnal. A cikk végéhez közeledve valószínűleg ráérzel majd, hogy mekkora pozitív változást fog ez hozni neked, és nincs mitől tartanod.

Mit tartalmaz a Gazdag Nyugdíjas Turistacsomag?

 1. Két órás útvonaltervezés: Mit akarsz elérni, mennyi idő alatt, milyen kockázatokkal? (cél, tempó, terep)
 2. Pénzügyi térkép: Merre érdemes elindulni? Hol érdemes helyet foglalni?
 3. Első osztályú jegyek: szerződés a gazdag nyugdíjasok V.I.P. klubjába
 4. Útikönyv: Ha nehézségekbe ütközöl út közben: „Végig is csinálod?” Ajándékkönyv
 5. Emlék oklevél: bizonyíték, hogy te is részt veszel a gazdag nyugdíjas túrán

Neked mennyit érne meg, hogy nyugdíjas éveidet gazdagságban töltsd? Képzeld el, hogy tudod, gondtalan és nyugodt életed lehet. Te mennyit fizetnél érte? Milliókat, igaz? Ez nagy induló összeg lenne, bár nem hiába. Mégis, én egy jóval szerényebb összegben határoztam meg az indulást, amit nem nekem kell fizetni, hanem saját magának.

Belépő: havi 19.000 Ft-tól (ez teljesen a tiéd marad)

Ne hívj fel, ha úgy gondolod, hogy te a legjobb úton haladsz a gondtalan nyugdíjas évek felé.

Ha viszont szeretnél javítani az esélyeiden, akkor hívd most a 06-30-248-04-21-es számot, és valósítsd meg gyermekkori álmaidat.

U.i.: Minél később kezded, annál magasabb árat kell fizetned a cél eléréséhez. A díj az tiéd marad, és még kamatozik is.

U.u.i.: te is szeretnél kiemelkedni a nyugdíjasok közül, ugye? Megteszed ezt magadért, a családodért, hogy felhívsz, igaz?

Kérdésed van? Vitatkoznál? Írd meg kommentben, vagy nekem személyesen!

Tanácsot, véleményt kérnél? Kérjen személyes, vagy ingyenes online pénzügyi tanácsadást!

Szeretnél jó döntést hozni egy konkrét pénzügyi kérdésben?

TEDD FEL KÉRDÉSED ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK!

Sokan százezreket spóroltak meg azzal, hogy megírták kérdésüket mielőtt elfogadták egy ügynök, vagy pénzintézet ajánlatát. Próbáld ki, INGYEN!

TEDD FEL KÉRDÉSED MOST!
2017-02-13T21:14:39+00:00 január 3rd, 2013|Pénzügyek|0 Comments

Leave A Comment